≫ 

"Terali su me da povećam usta i suzim nos": Jelena Rozga otkrila da li je nešto korigovala na sebi

Seksi pevačica progovorila je o estetskoj hirurgiji i otkrila da li je podlegla trendu

  • 4
Jelena Rozga, Music week festival, Ušće Foto: A. Nalbantjan

Jelena Rozga je jedna od najlepših i najzgodnijih pevačica u regionu, a njena karijera krenula je uzlaznom putanjom još kada je bila članica grupe "Magazin".

Atraktivna Splićanka nežnog glasa i stasa jedna je od retkih koje se nisu podvrgle estetskim korekcijama i uspeva da odoli ovom svetskom trendu, za razliku od većine njenih koleginica.

Iako je muškarcima savršena baš ovakva kakva jeste i apsolutno joj ne vide nijednu manu, pojedini su ipak smatrali da bi trebalo da operiše određene delove tela.

Jelena Rozga, Specijal Jelena Rozga/Foto: Nikola Tomić

- Na početku karijere kada sam došla u Magazin, govorili su mi da bi trebalo da povećam usta, suzim nos, bilo je tu svega i svačega. Možda je i trebalo, pa bi taj nos sada bio lepši, ali nije. Međutim, nisam htela, to sam ja i mislim da nema potrebe. Ne volim da preterujem ni u čemu. Ima toliko lepih devojaka koje su se unakazile tim operacijama - izjavila je Rozga za "Blic".

Pevačica je šokirana činjenicom da se mlade devojke operišu i da u tome imaju podršku roditelja.

- Iskreno, ja ne mogu da razumem to da roditelji poklanjaju deci silikone za rođendan - zaključila je Rozga, koja uvek rado dolazi u Beograd, gde ima brojne obožavaoce.

Jelena Rozga, nastup, Kazina Jelena Rozga/Foto: ATA Images

Više detalja iz pevačicinog privatnog života, kao i o počecima u grupi "Magazin", možete pročitati u Telegraf JETSET intervjuu sa Jelenom Rozgom.

Video: Rozgu publika iznenadila tortom i rođendanskom pesmom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA