• 2

Ceca poklanja Bogdani dragocenost koju je njoj na venčanju poklonila Arkanova majka?

"Darujem te ovim zlatnim dukatom, koji je iz 1700. godine. Od moje prababe, a vaše čukunbabe. Da brak bude srećan i dugovečan", rekla je scekrva Ceci kad joj je poklanjala dar

  • 2

Ceca Ražnatović oženiće 24. novembra sina Veljka Ražnatovića, koji je svadbu sa Bogdanom Rodić zakazao nakon saznanja da je mlada u blagoslovenom stanju.

Uveliko se priča o tome šta će sve Bogdana dobiti od Cece povodom udaje za njenog sina, a jedna od stvari navodno je dukat iz 1700. godine.

Dukat je pre 24 godine Ceca dobila od majke Željka Ražnatovića Arkana.

Tada su se Ceca i Arkan, nakon što je venčanje obavljeno, a oni napustili crkvu Svetog Arhangela Gavrila, uputili su se u porodični dom gde ih je čekala Željkova majka Slavka Josifović.

Proslava rodjendana Nikole Bojovica

Veljko i Bogdana, Foto: ATA Images

"Darujem te ovim zlatnim dukatom, koji je iz 1700. godine. Od moje prababe, a vaše čukunbabe. Da brak bude srećan i dugovečan", glasila je rečenica koju je rekla svekrva Ceci.

Kako naš izvor tvrdi, Ceca planira da isti taj dukat koji je dobila od Arkanove majke, a svoje svekrve, preda nevesti svog sina Bogdani Rodić 24. novembra, kada će ona izgovoriti sudbonosno ''da'' na ceremoniji u elitnom prestoničkom restoranu.

VIDEO: Ceca otkrila detalje svadbe: "Veljko se neće oženiti u uniformi"

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima