• 7

Prerezao je vrat, ostao živ, pa završio na psihijatriji: Ispovest zbog koje su svi u kući lili suze

- Najteže mi je palo kada je doživeo delirijum, priviđao je stvari. To je sve uticalo jako loše na mene, majka je prihvatala jako loše. Završio je u psihijatriji, jedva je to preživeo - rekao je Nikola

  • 7

Nikola Orozović upitan je prethodne noći, tokom Igre istine, da ispriča svoju životnu priču koju je neko od učesnika načeo pre nekoliko dana.

Mladi momak je skupio snage i počeo da priča, a malo ko je mogao i da pretpostavi koliko se Nikola napatio u detinjstvu, zbog oca koji je pio i majke koja ga je ostavila.

Bilo mi je potrebno mnogo hrabrosti da bih ovo ispričao. Ne želim da me bilo ko sažaljeva. Od kada sam ušao u "Zadrugu" teret je sve veći. Ne mogu zbog tih stvari da se opustim, mislim da kada budem rekao ovo, da ću moći da budem opušteni. Inače, ovo je jedina stvar koju sam se plašio da će ovde da se sazna - počeo je Nikola.

- Moji roditelji možda nisu najbolji roditelji, ali ja ih volim najviše na svetu. Moje roditelje niko ne bi smeo da osuđuje, sem mene. Želim da se izvinim svojoj porodici, posebno mojoj sestri koja nije iz ovoga sveta - kazao je ovaj mladić.

Moj otac je iz Hrvatske, gde je živeo lepo, sve do rata. 1993. su se preselili u Srbiju, mislim da su prodali sve, uspeli su da se izdignu iz situacije. Moj otac je upoznao moju majku, ona je iz Šumadije, brzo smo se rodili moja sestra i ja. Živeli smo savršenim životom, sve je bilo kako treba. Kako je vreme proticalo, posledice rata došle su na svoje, otac je počeo da konzumira alkohol. Inače, kada je došao iz Hrvatske, otvorio je transportnu firmu, bilo ga je jako malo u mom životu, a kada je počeo da konzumira alkohol, još manje - rekao je Orozović.

Stefan Karić Lepi Mića

Lepi Mića i Stefan Karić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Kada sam prolazio pored kafane kada sam se vraćao sa treninga, viđao sam ga. Klinci su počeli da me zadirkuju, ja sam postao anksiozan, u školi je počelo to da se manifestuje. Alkohol je uzeo maha kada je moj otac doživeo prvu saobraćajnu nesreću. Leteo je u provaliju 2 metra i ostao je živ. Kada je sekao drva kod mog dede, nakon toga, prerezao je sebi grkljan i hvala Bogu ostao živ. Sa 3,9 promila alkohola u krvi, doživeo je drugu saobraćajnu nesreću, udario je u drugo auto. Naravno, odgovarao je za povrede drugog čoveka u autu - nastavio je Nikola.

Sani Natalija TriK FX

Sani i Natalija, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Najteže mi je palo kada je doživeo delirijum, priviđao je stvari. To je sve uticalo jako loše na mene, majka je prihvatala jako loše. Završio je u psihijatriji, jedva je to preživeo. Njegov mozak bio je mozak dede od 60 godina, a imao je 40. Nije smeo da pije, majka je pripretila da će da završi brak - govorio je Orozović.

U ovom momentu već se većina zadrugara rasplakala.

Mina Vrbaški, Iva Grgurić

Mina Vrbaški i Iva Grgurić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Imao sam problema u školi, kako sa vršnjacima, tako i sa starijima od sebe. U jednom trenutku zastao sam sa razvojem. Moja sestra, koja je bila mlađa, prestigla me je u rastu. Naravno bilo je mnogo zadirkivanja, išao sam drugim putevima u školu, postao povučen, što inače nisam - priznao je Nikola.

Miona, Marija Kulić

Svi su bez reči slušali Nikolu, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Moja je majka želela razvod. 2011. godine oca odvode u zatvor. Majka želi da se seli, ja ne želim. Počinju stalne svađe sa majkom, preselili smo se. Maja je otvorila svoje lokale, borila se. Otac se vratio iz zatvora i zatekao praznu kuću, naročito se potresao što nema sestre, jer je jako vezan za nju. Ona i dan danas ne priča sa njim, ona je takva - ispričao je Nikola.

Jelena Pešić

Jelena Pešić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Danas mladi Orozović živi sa ocem, dok je majka, kako je rekao, sa drugim čovekom. Nikola ima i sestru.

Snimak pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Krajisnik

    Moj otac ima 64 godine. Oluja nas donela u Srbiju bez igde icega. Nikad nista moj otac nije prodao jjer je nasa kuca koju je gradio sam zapaljena , ostao i auto. 2006 god. majka se razboli od raka. I sta treba moj otac i ja da radimo? Svakodnevno da popijemo bure rakije i pokoljemo se sami. Taj pije jer voli, ostalo su izgovori.Nikoli zelim sve naj, naj i da nikad ne posegne za nekim porokom.

  • Dada

    @Da Kija ima seks na wc solji i pobedi, Luna u wc na stolici i pobedi, znaci kljuc uspeha je u wc.

  • 111

    Dosta ucesnika tu nije zivot mazio i dosta su bili napaceni, ali neki hoce da se u rijaliti pokazu kao osobe i da ih narod upozna i zgotivi zbog njih a ne njihove zivotne price. Milica Kemez je osoba koja je ipak odmah u startu dala do znanja da ce da privuce simpatije na osnovu zivotne price koju je prodala odmah u startu samo da bi odmah bila primecena.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima