Marku pokušali da smeste ozbiljnu zvrčku s Lunom, umešali i srpsku manekenku, pogledajte sve poruke!

U porukama Marko Bojanu zove da se vide i naglašava da bi najbolje bilo kad je Luna na nastupu. Međutim, oba profila su lažna i iskorišćena za ovu zvrčku

Anti fanovi ne odustaju od smicalica za one koje ne vole i koje ne podržavaju, o kojem god učesniku Zadruge da je reč, a najnovija je sada sačekala i Marka Miljkovića (35) i Lunu Đogani (23).

Međutim, oni koji ih ne podržavaju su u sve umešali i poznatog srpskog modela i manekenku Bojanu Krsmanović (27), tako što su montirali prepisku da ispadne kako Marko spopada Bojanu, a Lunu ponižava.

Marko Miljković, Bojana Krsmanovic

Prepiska lažnog Marka i lažne Bojane, Foto: Privatna arhiva

Tako je lažni Marko pisao kako želi da se vidi sa Bojanom, da bi najbolje bilo da to bude kad je Luna na nastupu, te da mu je ona samo igra, da je Bojana lepša od nje, itd...

Marko Miljković, Bojana Krsmanovic

Prepiska lažnog Marka i lažne Bojane, Foto: Privatna arhiva

Možda i najsumanutije od svega jeste to što su i Bojani napravili lažni profil, neko ko očigledno ima mnogo vremena za takvo - gubljenje vremena.

- Jedva ste dočekali. Prava Bojana i ja nemamo nikakve veze od kako sam sa Lunom - poručio je Marko.

Marko Miljković, Bojana Krsmanovic

Lažna Bojana pisala je i Luni, ali joj je ona poručila da Marku veruje, Foto: Privatna arhiva

VIDEO: Luna do detalja opisala kakvu prosidbu priželjkuje

(Telegraf.rs)

Komentari

  • I mi da dodamo

    Velika glupost da je Anabela kontrolise i ide sa njom, kao Kulicke su. Kad je trebala biti sa Lunom ona se vucarala sa muskarcima a sad kad Luna ima pare uhvatila se kao krpelj za nju. Budalastina.

  • Epilog

    Evo, sve je razjašnjeno. Dan pre sramne objave, Pavlinjo je držao svoj lajv. Na njegovom lajvu, neka likuša sa detelinom kao svojim obležjem ( zna se ko je to) je najavila ovu spletku za sutra na portalima. Ko ne veruje, neka nađe na Pavlovom ig. Radi se o nekoj boboseratorki, kako ih inače zovu na društvenim mrežama. To je ta kuhinja. Znači toliko glupava spletka da zauzimaju prvo mesto o istoriji svih gluposti. Nadam se da će Marko nešto preduzeti preko institucija sistema. Jer - ti fanatici neće stati.

  • Sangria

    Sa ovih Markovih usana ja se ne bi skidala 24/7. To je moj komentar.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima