≫ 

Šokantna veza NBA igrača i srpske Kim Kardašijan: Nudio joj milione da abortira, sada su se pomirili

NBA igrač Pol Džordž danas je u srećnoj vezi s go-go plesačicom Danijelom Rajić, ali nije uvek tako bilo

  • 7

Poznati NBA košarkaš Pol Džordž (29) je već godinama u vezi sa bivšom go-go plesačicom srpskog porekla Danijelom Rajić (29), sa kojom je prebrodio mnoge teške, ali i šokantne trenututke.

Danas mu je Danijela najveća podrška, a pomaže mu i u povratku na košarkaški teren nakon povrede, a nekada je par punio naslovnice tabloida svojom turbulentnom vezom.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic) on

 

Danijela je bivša striptizeta srpskog porekla koja živi u Americi, a njen odnos sa slavnim košarkašem bio je, najblaže rečeno, skandalozan. Naime, Pol i Danijela su se upoznali dok je ona radila kao go-go plesačica u Majamiju, a nakon što su se jedne noći upoznali i odmah shvatili da između njih postoji neverovatna hemija - započeli su vezu.

Viđali su se nekoliko meseci, a potom raskinuli, ali je Danijela ubrzo nakon raskida shvatila da je trudna. Košarkaš je na tu vest reagovao odbijajući i samu pomisao da bi trebalo da postane otac pa je čak crnokosoj lepotici ponudio milion dolara da abortira.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic) on

 

Kako nije želeo da prizna da je otac malene devojčice koju je Danijela rodila, na kraju se u celu priču umešao sud. Testom očinstva je utvrđeno da je Pol zaista otac Danijeline ćerke, a onda se dogodio potpuni preokret.

Nakon što je u početku odbijao da prizna sopstvenu ćerku, Pol je odjednom tužio Danijelu i tražio puno starateljstvo nad ćerkicom. Zatim je usledilo dugo povlačenje po sudovima, a sve kako bi se na kraju dogovorili da će podeliti starateljstvo i zajedno učestvovati u odgajanju malene Olivije.

Kada se završila ta cela porodična saga, došlo je do još jednog zaokreta koji je mnoge jako iznenadio - Pol i Danijela su se pomirili i dobili drugo dete.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic) on

 

Danijela se sad bacila u kreatorske vode pa je ranije ove godine na Instagramu predstavila liniju oskudnih kupaćih kostima. Mediji je nazivaju srpskom Kim Kardašijan, a ona je ponosna na svoje poreklo. Na društvenim mrežama podelila je i fotografije iz Beograda.

Video: Htela da bude Kim Kardašijan. Ona srećna mi nemi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    19. novembar 2019 | 08:38

    Eto zene samo treba da nadju bogatog tipa ostanu trudne i resile su sve brige u zivotu..

  • Да ли је ТО ТО,

    19. novembar 2019 | 06:06

    ГОла ГОлцата плесачица?

  • Ja

    19. novembar 2019 | 13:13

    Zuvaš bez gume striptizetu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA