• 17

"Telefon zvoni kao blesav..." Balaševićeva ćerka iznela nove detalje o pevačevom zdravstvenom stanju

"Ne znam, tata, šta su ti tačno rekli lekari kakvo je, ali ako je suditi po podršci tvoje ekipe, onda imaš baš veliko srce..."

  • 17

Đorđe Balašević (66) se i dalje nalazi u bolnici nakon infarkta koji je doživeo, ali je njegovo zdravstveno stanje sada znatno bolje i kako otkrivaju njegovi najbliži članovi porodice, čuveni kantautor se odlično oseća.

Jelena Beba Balašević obratila se javnosti putem Fejsbuka i otkrila nove informacije o tatinom zdravstvenom stanju, o kojem se svakodnevno raspituju njegovi zabrinuti fanovi.

- Telefon ovih dana zvoni kao blesav. Svaki put kad zazvoni, mi se, potpuno prirodno, malo štrecnemo... Iako smo na vezi sa doktorima ceo dan i upućeni smo u tatino zdravstveno stanje, ipak se makar na trenutak uznemirimo kad čujemo zvono. E, a tih trenutaka se nakupilo do sada već priličan broj... U najvećoj meri od novinara.

Đorđe Djordje Balasevic, koncert

Đorđe Balašević/Foto: ATA Images

Ljudi koji su hteli da pruže podršku uglavnom su pisali, razumevajući da možda i nismo baš u situaciji da pričamo. Novinari su insistirali da razgovaraju sa PR... Mi to nemamo... Osim ako PR nije skraćenica za PoRodica, a nije. Nismo hteli da dajemo izjave smatrajući da je to nezahvalno i neozbiljno u ovoj fazi oporavka. Kad dođe trenutak, obratićemo se vama direktno na naše već poznate načine. Jedan od tih je i ovaj.

Dakle...

Tata je dobro. To je bez dileme najvažnije. Čovek koji je verovatno najviše puta u svojim stihovima pomenuo srce, našao se sada u situaciji da ga njegovo malko zabrine. I sve nas zajedno sa njim. Novine kažu da porodica ne sme da ga posećuje. Sme. Porodica sme, i hoću da vam prenesem da sam ga videla i da sam mu prenela vaše poruke, pozdrave i želje za što brži oporavak...

Đorđe Balašević koncert

Đorđe Balašević/Foto: ATA Images

Ne znam, tata, šta su ti tačno rekli lekari kakvo je, ali ako je suditi po podršci tvoje ekipe, onda imaš baš veliko srce...

Hvala vam svima na dobroj energiji koju šaljete ovih dana. To sigurno ima veze i znači puno, ne pitajte me kako znam, ali pouzdano znam. Hvala ekipi iz instituta Kamenica, koja ga sve vreme tretira kao čoveka koji ima zdravstveni problem, a ne kao facu iz novina...

Đole je dobro raspoložen i već zasmejava i nas i momke i devojke na odeljenju, ali moram da prenesem poruku koju je dobio od svog prijatelja Pere bubnjara prvi dan: "Matori, duhovitost na koju si računao je izostala, nemoj nam to raditi više!" - napisala je Balaševićeva ćerka.

Beba Balašević

Objava Balaševićeve ćerke/Printskrin: Facebook/Beba Balasevic

Podsetimo, Đorđe Balašević je zbog zdravstvenog stanja otkazao rasprodati koncert u Kragujevcu, koji je trebalo da održi 15. novembra u "SBB hali Jezero". Kasnije se saznalo da je doživeo infarkt, a hispitalizovan je u Instituttu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici, gde su mu ugrađeni stentovi.

Video: Aleksa Balašević o odrastanju u poznatoj porodici, rvanju i napadima na oca

(Telegraf.rs)

Komentari

  • zvonce

    Ugradnja stenta nije operacija već intervencija posle koje se ide kući posle dva-tri dana. Ako je on operisan onda mu je rađeno nešto ozbiljnije na srcu, možda neki bajpas ili zamena srčanog zaliska. Meni liči da je to slučaj

  • olja

    Imao si srca da napadas,,,,,a sta sad.?

  • VX

    Ceo dan su na vezi sa doktorima,a kad mi siromašni jurimo doktore po hodniku pogledaju nas kao da smo govno ,nešto promrmljaju i brzo pobegnu.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima