• 15

Srpska lepotica se pojavila pred bivšim dečkom, poznatim hrvatskim glumcem: Pogledajte reakciju

- Ona je jednostavno predivna osoba koja me je očarala svojom inteligencijom, ponašanjem, talentom, duhovitošću i lepotom - govorio je glumac o Tijani, dok su bili zajedno

  • 15

Srpska lepotica, glumica Tijana Pečenčić (32) pojavila se kao iznenađenje i podrška, u hrvatskoj emisiji "Supertalent", malom takmičaru Saidu Šakiću.

Sve bi to bilo isključivo simpatično da u žiriju ne sedi Tijanina bivša ljubav, hrvatski glumac Janko Popović Volarić (39), pošto je upravo zbog toga sve dobilo notu intgrigantnog.

Čekali su i publika i gledaoci da vide da li će biti neke reakcije nekog od njih dvoje, ali se nisu obratili jedno drugom. Smeškali su se, a primetno je bilo da je Janku prijalo to što vidi Tijanu.

Tijana, inače, trenutno igra u seriji ''Na granici'' na Novoj TV, a srpska publika bolje ju je upoznala kao Zimče u "Vojnoj akademiji".

Podsetimo, Tijana i Janko zaljubili su se tokom snimanja serije ''Kud puklo da puklo'', a rpvi put su zajedno viđeni na Danima hrvatskog filma u aprilu 2015. godine.

Ona je jednostavno predivna osoba koja me je očarala svojom inteligencijom, ponašanjem, talentom, duhovitošću i lepotom - govorio je glumac o Tijani.

Koliko je bila srećna, nije krila ni srpska glumica.

- Bitno mi je da uz sebe imam čoveka koji će razumeti sve moje promene tokom dana i podržati me u tome. Mi se međusobno kritikujemo, hvalimo, govorimo jedno drugom sve i to bez zadrške - istakla je svojevremeno glumica.

Tijana Pečenčić, Janko Popović Volarić

Tijana i Janko, Foto: Facebook/ja.pop.vol

Par je vezu održavao na daljinu jer je Tijana živela u Beogradu, a Janko u Zagrebu. Navodno je upravo udaljenost presudila ljubavi koju su prekinuli nakon dve godine, u aprilu 2017. godine.

VIDEO: Andrija Kuzmanović o svom dedi iz "Senki", Marku Nikoliću

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Baba

    Lepotica pa bas i nije

  • Sanja

    Janko je rodjen u Beogradu kao Janko Popovic,Volaric je dodao da kad je poceo ziveti u Zagrebu,Volaric je prezime njegove majke!

  • Maja

    Crnogorci pa 5 mesta prazno

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima