• 2

Cunetove ćerke ispunile poslednju očevu želju

- Ovim albumom smo Nataša i ja trajno ovekovečile ispunjenje očeve želje i s radošću ćemo je podeliti sa svima - istakla je Katarina

  • 2
Predrag Cune Gojković

Predrag Cune Gojković, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Ćerke Predraga Cuneta Gojkovića, glumica Katarina Gojković i njena sestra Nataša, predstavile su svoj album "Ko lepi san" u Klubu RTS-a.

- Reč je o neobičnom umetničkom eksperimentu, koji u sferi muzičkih izdanja predstavlja jedinstven pionirski poduhvat. Ovim albumom smo Nataša i ja trajno ovekovečile ispunjenje očeve želje i s radošću ćemo je podeliti sa svima - svima koji slave život i ljubav, u svim njenim oblicima i cene značaj muzike za kvalitet naših života - istakla je Katarina.

Projekat "Ko lepi san" potekao je od novosadskog advokata Vladimira Vave Horovica, koji je bio veliki prijatelj Predraga Cuneta Gojkovića.

Jednom prilikom, Cune mu je rekao da ima neostvarenu želju da snimi muziku sa svojim kćerkama Natašom i Katarinom, a ovim albumom želja mu je konačno i ispunjena.

VIDEO: Kako je Gru proveo poslednjih 48 sati

(Tanjug.rs)

Komentari

  • Qwer

    Lepo. Cune je bio veliki pevač, gospodin u pravom smislu i ostavio je u muzici neizbrisiv trag. Ćerke to znaju i zato su mu ispunile ovu želju.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima