• 33

Saša Popović: Biće mi mala penzija, ne znam da li može da se živi od toga

Popović se pre manje od mesec dana penzionisao

  • 33

Direktor i suvlasnik "Grand produkcije", Saša Popović (65),  1. novembra zvanično je postao penzioner. Nakon što je od prodaje Granda zajedno sa Brenom zaradio 15 miliona evra, Saša se penzionisao i prvi put pred kamerama progovorio o toj temi.

Na samom početku direktor Granda krenuo je da se šali na svoj račun.

- "Penzioner sam i time se dičim i pomalo na svoga ćaleta ličim. Primam platu i penziju svoju. Živim, brale, kao bubreg u loju" - izrecitovao je Saša pesmicu koju je sam smilio.

Saša Popović

Saša Popović Foto: Marko Jovanović

- Nemam pojma kolika mi je penzija. Tek sam od 1. novembra penzioner. Nisam još uvek dobio rešenje, tako da ću to verovatno da dobijem 1. decembra- dodao je Popović.

Nakon što je otkrio da mu još uvek nije poznato u kom iznosu će primati penziju, Sale se pred kamerama i požalio da ne zna kako će preživeti uz mala primanja.

Imaću malu penziju. Ne znam da li može da se živi od toga, ali to moram da pitam ljude koji se javljaju i kažu da imaju penziju od 14.000 do 30.000 dinara. Ne znam kako ljudi žive- istakao je Saša.

Saša Popović

Saša Popović Foto: Nikola Tomić

Popović se požalio i da je za samo mesec dana zakasnio za povišicu koja je sledovala penzionere.

Sad su svi dobili povišicu od 5.000 dinara. Ja sam za to zakasnio za jedan mesec. Da sam otišao u penziju 1. oktobra, a mogao sam od aprila još kad sam napunio 65 godina, dobio bih i ja tih dodatnih 5.000. Nije važno kolika će da bude penzija nego koliko dugo ću da je primam - dodao je direktor Granda za Ekskluziv.

Video: Saša Popović otkriva: Nazire se kraj Zvezdama Granda?

(Telegraf.rs)

Komentari

  • narode,pameti

    sasa je zaradio penziju i za svoju decu. i sve je to novac vas koji idete na konncerte i gledate i slusate brenu i saleta.....pa zato vam se i smeju....malo kratka suknja....i bogatstvo u dzepu.

  • Mad4red

    Sprdaj se sa sirotnjom

  • VX

    Meni se čini da on to daje političke izjave, verovatno ni on ne plaća struju kao i ona koju je nosio na ramenima.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima