• 15

Dari Bubamari pozlilo u stanu, završila u bolnici

Pevačica nije poslušala savete lekara, pa se to odrazilo na njeno zdravlje

  • 15

Dara Bubamara je poslednjih meseci vrlo aktivna, kako na nastupima, tako i u privatnom životu, gde se posvetila i vežbanju i pripremanju novih pesama. Zbog toga je i odreagovao njen organizam, pa je završila na Hitnoj pomoći.

- Dara mnogo radi, izgleda da se preforsirala, a još je mesecima na nekim mučnim dijetama zbog čega joj je oslabio imunitet! Ona je prošle nedelje osetila malaksalost, ali je to nije sprečilo da završava obaveze, pa se u jednom momentu u stanu onesvestila. Naša zajednička drugarica je, samo pukom srećom, u tom momentu bila s njom i odmah je zvala Hitnu pomoć, koja je došla i ukazala prvu pomoć Dari - ispričala je Darina drugarica.

- Olakšavajuća okolnost je bila što Kosta nije bio tu, jer bi se dete prepalo. Doktor je rekao da Dara mora da miruje, imala je nizak pritisak, uključili su joj infuziju i prepisali terapiju. Međutim, ona je u subotu imala nastup u Smederevu i otišla je da ga odradi kao da joj se ništa ne dešava, a da sve bude gore, dobila je i temperaturu baš na dan nastupa.

Dara Bubamara

Dara Bubamara/Foto: Instagram/darabubamara_official

- U nedelju je morala sama da zove hitnu kako bi joj dali infuziju pošto bukvalno nije mogla da se pomeri iz kreveta, i sada mora da leži i da se oporavlja, jer je jedva izdržala nastup, mislila je da će da padne u nesvest! - zaključila je Darina drugarica, a da je imala problema sa zdravljem potvrdila je i Dara.

- Neki virus me uhvatio, nisam jedina, svi se nešto žale. Malo sam se i preforsirala, puno radim, nastupam, putujem, i verovatno je i to doprinelo da mi oslabi imunitet, ali biću dobro. Ništa nije ozbiljno. Idem gola, moram da vodim računa! - rekla je Dara.

Video: Kako Dara šamara! Folkerka navukla rukavice i bije po teretani koga stigne

(Telegraf.rs/Star)

Komentari

  • Mira

    Fali dari kkkkkkki🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

  • Drndoja

    Možda manjak sexa???

  • Ja

    Daro stizu godine,ne mozes da glumis tinejdzerku.U tvojim godinama trebas da se posvetis porodici,a ne skandalima da bi postojala.Puno imas plastike u telu..ako imas cime,razmisli.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima