• 20

Na pozivnicama za Veljkovu i Bogdaninu svadbu stoji obavezan kodeks oblačenja - evo koji je!

Slavlje počinje već u subotu, a njih dvoje će sudbonosno DA izgovoriti u nedelju, 24. novembra

  • 20

Pripreme za svadbu koju mnogi nazivaju "svadbom decenije" privode se kraju, a Veljko Ražnatović i njegova trudna izabranica Bogdana Rodić izgovoriće sudbonosno "DA" u nedelju, 24. novembra.

Slavlje će biti upriličeno za oko pet stotina zvanica, a Veljko će prema starim običajima otići po mladu u njenu porodičnu kuću u rodnom Titelu.

Pozivnice su poslate, a svi koji su ih dobili mogli su pročitati da u njima osim poziva na svadbu stoji i obavezni kodeks oblačenja. Ženama je sugerisano da dođu u dugim, elegantnim haljinama, a muškarcima da dođu u odelima. Dakle, neće samo slavlje biti glamurozno, već i sve kompletno, budući da devojaka u mini haljinama i sa golim stomacima neće biti.

Ceca Ražnatović, Veljko, Bogdana

Bogdana, Veljko i Ceca/Foto: ATA Images

- Svadba će biti lepa i glamurozna. Ceca je vodila računa o svakom detalju, baš kao i Veljko i Bogdana. Posebnu pažnju su posvetili i dres kodu. Kako će sve biti na najvišem nivou na svadbi kojoj će prisustvovati više od 500 zvanica, odlučili su da na pozivnicima naglase koji stil oblačenja je poželjan - rekao je izvor.

Svadba će biti upriličena u jednom luksuznom hotelu na Novom Beogradu, a Veljko je momačko veče proslavio u vili na Dedinju u nedelju uveče, sedam dana pre venčanja.

Proslava rodjendana Nikole Bojovica

Veljko Ražnatović i Bogdana, buduća gospođa Ražnatović/Foto: ATA Images

Video: Ceca i Veljko na stolu, vatromet i drugovi: Ražnatović slavio momačko za sve pare!

Video: Melina Džinović otkrila zašto se neće pojaviti na svadbi Cecinog sina

(Telegraf.rs/Kurir)

Komentari

  • Nikola

    Ja ni namerni došo u harketkana pazi još da tosm na neko odelo ko nikd necu nisti samo ako oni kupe 😂😂

  • Ivana

    A gosce da li moraju imati gace i brus ???

  • Sajla

    Pametno. A ne da kojekave kompeksašice isture i razgolite grudi i zadnjice, a kompleksaši dođu u farmericama i iscrtanim majicama, kao da su došli u cirkus a ne da prisustvuju jednom od najlepših događaja dvoje mladih.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima