• 1

Jednu vatrenu Knezovu ćerku znate, a pevač ima i mlađu naslednicu koja grmi kako izgleda

Andrea je čak i ekstravagntnija od Ksenije, a otac Knez je zove Bubica

  • 1
Amig show, Amidži šou

Ksenija Knežević, Foto: A. Nalbantjan

Nenad Knežević Knez (51) ima dve ćerke koje nisu bile zanimljive javnosti, sve dok se Ksenija nije "probila" i postala devojka koja i te kako privlači pažnju.

Lepa Ksenija članica je grupe Hurricane, zajedno sa Sanjom Vučić i Ivanom Nikolić. Međutim, Knez ima još jednu ćerku, mlađu Andreu, koja nije ništa manja lepotica od Ksenije.

Andrea je čak i ekstravagntnija od Ksenije, a otac Knez je zove Bubica.

Andrea Knezevic

Andrea Knežević, Foto: Facebook/Andrea Knezevic

"Uvek sam ih podržavamo u svemu. Naravno, one znaju da budu i pomalo nestašne, kao i sva deca, ali su i veoma odgovorne. Ono što ja zahtevam od njih to je da mi se uvek jave, gde god da su i sa kime god da su. Šta god... samo da mi kažu: "Tu smo. Dobro smo". Pored toga, one imaju obaveze koje moraju da završe, tako su vaspitane. A ja sam im podrška u svemu što rade. One prate neke svoje instikte, a ako ja na bilo koji način mogu da im pomognem, tu sam", rekao je Knez jednom prilikom.

Andrea Knezevic

Andrea Knežević, Foto: Facebook/Andrea Knezevic

Knez je već godinama u vezi sa Tatjanom, koja takođe ima ćerke - Elodi i Tamaru.

Kako je pevač istakao, devojke se odlično slažu.

Naše ćerke odlično se slažu. Kao da ih je jedna majka rodila i kao da su rođene sestre. Ništa mi tu nismo uticali ni forsirali, same su se povezle i združile. Moje dve ćerke često dođu ovde i prespavaju. Ksenija i Tamara treniraju zajedno, a Bubica i Tamara idu zajedno na ples. Često idemo svi zajedno na putovanja i izlete, a najviše vole kada odemo u Paraćin, gde Tatjana ima porodičnu kuću, jer je tamo opuštena atmosfera. Njih četiri su toliko organizovane da imaju i svoje tajne, pa nam nešto i prećute, ali i mi smo uigran tandem pa ih brzo otkrijemo - ispričao je svojevremeno Knez.

Andrea Knezevic

Andrea Knežević, Foto: Facebook/Andrea Knezevic

Andrea Knezevic

Andrea Knežević, Foto: Facebook/Andrea Knezevic

VIDEO: Da li seksi članice grupe Hurricane lako kažu "da"?

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Kokili

    Ekstravagantnija? Pogoedajte ove slike, kontam da i je Knezu lose, mene je sramota kad vidim ovo... zamisli cerka ti se ovako oblaci, nudi, ponasa? Ju, ne daj Boze nikome

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima