≫ 

Luna odgovorila jutjuberu kome su ugasili kanal, on brutalno isprozivao nju i njenu porodicu

Jutjubera je razljutio Lunin odgovor, pa je opleo po njenoj porodici

  • 68
Don Petar, Luna Đogani Foto: A. Nalbantjan, Printksrin: Youtube/PRINCEZA PSIHO

Nakon što je jutjuber Don Petar okrivio Lunu Đogani zbog trajnog gašenja njegovog kanla na popularnoj platformi Jutjub, oglasila se Đoganijeva brutalnom porukom za koju mnogi smatraju da je upućena upravo mladom jutjuberu.

- Kako došlo, tako i otišlo - objavila je Luna na svom Instagram nalogu.

Lunin stori jako je razljutio Petra koji je surovim odogovorom umešao sve članove porodice Đogani.

Luna Đogani Luna odgovorila jutjuberuPrintskrin: Instagram/luna_djogani

- Kad hoće da me ukanali, a ukanali mučena sebe... Upravo tako, zato ti se i mama razvela, zato ju je i Andrej šutnuo zbog druge, zato te dečko i vara, zato se i tvoj otac pere od tebe, zato i imaš 11 Ijudi na nastupu, zato i imas titulu najdislajkovanije pesme u istoriji Jutjuba, zato ti i otkazuju nastupe, zato si i nesrećna, zato si i tužna, zato ne možeš ulicom da prošetaš da ti neko ne dobaci, zato i dalje imaš mrtvog štakora na glavi, zato te se i porodica stidi, zato je brendove sramota što ih reklamiraš, a oni ne žele reklame od tebe, zato ti je i jedini sponzor prodaja garderobe "mala moštanica", zato si i u dugovima do guše, zato nemaš ni jednog prijatelja, zato te ceo Balkan mrzi, zato su ti vrata svuda zatvorena, zato ti karijera propada i pre početka iste, ovo je prava istina. Nije mi žao - brutalan je Petrov odgovor.

Don Petar Petrov brutalan odgovor na Instagramu Printskrin: Instagram/don_petar

Podsetimo, Petar je sa Đoganijevima zaratio kada je otišao u Lunin butik i tražio da kupi helanke u kojima se Luna uneredila u Zadruzi 1. Tada su Anabela i Luna istakle da su dva muškarca pokušala da zapale butik, ali je Petar ubrzo objavio snimak u kojem se videlo šta se dogodilo.

Video: Baka Prase za Telegraf o veri, ocu i Zadruzi: Idem u crkvu, ali ne idem u rijaliti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • donPetre

    21. novembar 2019 | 20:35

    Nisu tebi djogajke obrisale nalog nego YT a pre toga su te obavestili da krsis njihova pravila, ne mozes javno da prozivas i omalovazavas ljude i da ne ocekujes da ce ti izbrisati nalog i svaki ce da ti izbrisu ako nastavis da krsis pravila koja je odredio YT 🤷🏻‍♂️ djogajke samo ubrzavaju i ukazuju na krsenje tih pravila

  • Gorštak

    21. novembar 2019 | 22:46

    Šta se može od Lune očekivati kad joj ni majka nije bolja. Gagi je pre 20 godina jedva izvukao sa ulice. Luna je iskompleksirana zato što i sama zna ko joj je mama bila i čime se bavila. Podrška ovom mladom jutjuberku!

  • Tako jeee

    21. novembar 2019 | 22:00

    Bravo mladicuuu , bravo i hvala sto razlikujes moralno od nemoralnog , dosta je bilo , muka nam je vise i od nje i od onih sa dna lestvice koje su im podrska !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA