• 11

Brus ispao, nokti neuredni, ali je važno da se vidi "Roleks": Andreana Čekić šokirala izgledom

Iako su prisutni komentarisali da se zapustila, svima je za oko zapao skupoceni sat na Andreaninoj ruci

  • 11

Pevačica Andreana Čekić (35) pevala je sinoć na jednom prestoničkom splavu, a kada se pojavila na bini, svi su bili šokirani njenim izgledom.

Pevačica je na sebi imala crne pantalone i sako sa dubokim izrezom, pa joj je, slučajno ili namerno, kako su mnogi komentarisali, degutantno ispao brus.

Dok je držala mikrofon Andreani su u prvom planu bile ruke na kojima su se jasno videli neuredni nokti, tačnije, manikir od pre nekoliko meseci, jer je korekciju očigledno preskočila.

Andreana Čekić

Andreana Čekić, Foto: ATA Images

Iako su prisutni komentarisali da se zapustila, svima je za oko zapao skupoceni sat na njenoj ruci. Naime, pevačica je imala sat marke "Roleks" vredan nekoliko hiljada evra.

Andreana je na levoj ruci nosila i verenički prsten, što potvrđuje da su pevačica i njen verenik Marko Milošević, uprkos žestokoj svađi koju su imali tokom njene američke turneje, zakopali ratne sekire i obnovii svoju romansu.

Andreana Čekić

Andreana Čekić, Foto: ATA Images

Dok je pozirala fotoreporterima Andreana se potrudila da sakrije neuredne nokte, pa je savila prste, ali je tokom nastupa oštra kamera zabeležila svaki detalj.

Video: Dokaz da su se Andreana Čekić i njen dečko pomirili

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Opa

    LEPOTICA PRAVA !!! 😨😨😨

  • Iva

    Nisu problem nokti,vec zena ima virusne bradavice oko nokta kaziprsta,vidi se na prvoj slici,pa verovatno zato nije radila nokte,to je bolno i zarazno..

  • Nenad

    Sto je osoba jeftinija sve vise ima potrebu za isticanjem skupih stvari.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima