Preslatka scena: Ćerkica voditeljke "Slagalice" poželela dobrodošlicu tek rođenom bratu

Voditeljka je u nekoliko navrata isticala kako je oduvek želela da ima sina kojem će dati ime Rogan, po knezu Roganu iz Gorskog vijenca

  • 5

Voditeljka "Slagalice" Kristina Radenković porodila se danas, u petak ujutro, u Narodnom frontu, a njena trogodišnja ćerka Tara poželela je bratu dobrodošlicu.

Kristina je na svom Instagram profilu objavila fotografiju ćerkice Tare koja se sve raznežila. Trogodišnja devojčica u rukama drži papir na kome je beba koja spava, a ispod crteža stoji poruka dobrodošlice za tek rođenu bebu.

- Dobro došao Rogane - piše na papiru koji drži mala Tara.

Kristina Radenković Objava Kristine Radenković, Printskrin: Instagram/krisradenkovic

Prvu fotografiju sa tek rođenom bebom objavila je ponosna baka Snježana na Instagramu.

Podsećamo, voditeljka je u nekoliko navrata isticala kako je oduvek želela da ima sina kojem će dati ime Rogan, po knezu Roganu iz Gorskog vijenca, a ta želja joj se i ostvarila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    22. novembar 2019 | 22:42

    Pa zar Crna Gora nije ukinula Gorski vijenac i Njegoša ?

  • Logika

    22. novembar 2019 | 22:30

    Svaka čast, majčice, živi bili svi zajedno oboje sa decom, lepo ti se uklopilo ali nikad nemoj da voliš više sina od kćerku jer ćeš se pokajati po starost, samo strogo nemoj da ih razmaziš a još manje da ih biješ. Stara majka, pozzzz.

  • Molim

    23. novembar 2019 | 19:28

    Da li si ti zeno normalna? U Podgorici je jedan čovek dao sinu ime Regan pa je morao da ga menja jer je to bila sprdnja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA