• 55

Porodica ponovo na okupu: Prva zajednička fotografija Anabele i Andreja nakon razvoda

Bivši supružnici sa ćerkom Blankicom uživali su u zajedničkoj, porodičnoj večeri

  • 55

Andrej Atijas objavio je zajedničku fotografiju sa bivšom suprugom, pevačicom Anabelom Atijas, a društvo im je pravila njihova ćerka Blankica.

Bivši supružnici sa naslednicom uživali su u večeri, u jednom beogradskom restoranu koji se nalazi nedaleko od stana u kome, nakon razvoda, žive pevačica i njihova ćerka.

Anabeli i Andreju je ovo prva zajendička fotografija nakon razvoda, a kako je pevačica isticala, ostali su u prijateljskim odnosima i trude se da na Blankicu ne utiče njihov razvod.

Andrej i Anabela Atijas

Andrej, Anabela i Blankica Atijas, Printskrin: Instagram/atijasandrej

- Vreme je radilo za nas, nije to bilo preko noći, ni neka nagla odluka, to je bilo procesuirano i postepeno. Ni malo nije lako, ni za pohvalu, jedna porodica je ponovo rasturena. Ne znači da nećemo biti najbolji prijatelji, bolji nego u braku, zarad svog deteta koje je predivno i koje to zaslužuje. Najmanje je ljubav ugašena, mi smo pod pritiskom od kada smo zajedno. Borili smo se kao lavovi, ali se izgubila ta neka bliskost, ta neka energija, kao da su se udaljile dve duše - rekla je Anabela nakon ravoda za Telegraf JETSET.

Video: Anabela: Anastasija je dobra devojka, nema ništa loše u tome što je Luna kopira

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Vidim

    kijevci pucaju od muke! Anabela majka troje dece, nikada bez muskarca i svaki je voli ❤️, dok njihovu sparusenu raspustenicu koriste kao čarape dan, dva i opet sama....

  • Nina

    Nisu se oni ni razveli. Za manje od 24 sata su izašla 5 tekstova o Djogajima: o Luninom meketanju u onom jeftinom trikou, o Gagiju i milion dolara (😂), o Don Petru i Djogajima (x2) i sada ovo! Vi namerno zaglupljujete narod sa ovim ljudima koji ne znaju ama baš ništa da rade osim da se svađaju i prave skandale ne bi li skrenuli pažnju na sebe! Ko su oni da se o njima stalno piše?!

  • Prava

    Srpska porodica,za pozeljeti...pametni,uspesni,lepi,radni,elokventni♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima