"Počele su da se čuju, a onda su obnovile saradnju": Pomirile se Dara Bubamara i Marina Tucaković

Marina je napisala tekst za novu Darinu duetsku pesmu

  • 1
Marina Tucakovic, Dara Bubamara Foto: Nikola Tomić, Youtube/1tv.mk

Pevačica Dara Bubamara (43) i najpoznatiji tekstopisac Marina Tucaković (66) zakopale su ratne sekire i obnovile staro prijateljstvo, ali i saradnju.

Naime, Marina je optužila pevačicu da joj je ostala dužna oko 10.000 evra za devet pesama koje joj je uradila na albumu "Delete" iz 2013. godine. Dara je to demantovala, pravdajući se da joj je finansijski pomagala i poklanjala skupocenu garderobu.

- Odjednom su prestale da komuniciraju, a kada su mediji saznali, nisu imale problem da se međusobno vređaju, pa godinama nisu imale nikakav kontakt. Pored saradnje koje su imale, bile su veoma bliske. Pre šest godina niko ne bi pomislio da će njih dve zaratiti, ali desilo se - rekao je izvor ua Kurir.

Dara Bubamara Dara Bubamara Foto: Instagram/darabubamara_official

Nakon šest godina njih dve razrešile su nesuglasice i odlučile da zaborave ružnu prošlost i nastave zajedno u nove radne pobede. Naime, Marina je uradila predivan teksta za novu baladu koju Dara treba da snimi sa Slobom Radanovićem. Njih dve spojila je i ponovo zbližila opaka bolest sa kojom se Marina borila.

- Dara je ispala čovek, javila joj se i ponudila pomoć, kao što bi svaka normalna osoba tako postupila. Bila je sigurna da je Marina neće ostaviti bez odgovora jer je dobro poznaje. Tako su ponovo počele da se čuju, pa je iznenada došlo i do toga da ponovo počnu da sarađuju, iako je Marina odlučila da posao smanji na minimum - kaže ovaj izvor.

Marina Tucaković Marina Tucaković Foto: ATA Images

- Nas dve se nikada nismo svađale, sve je to malo prenapumpano. Ona mi je uradila fenomenalnu baladu i, svaki put kad je čujemo, obe plačemo. Zaista je jako emotivna i ne mogu da dočekam da je čujete. To je sve što mogu da kažem na ovu temu - rekla je Dara za Kurir.

Video: Kako Dara šamara! Folkerka navukla rukavice i bije po teretani koga stigne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    23. novembar 2019 | 22:55

    Јао, појма немате колико ми је сада лакнуло!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA