≫ 

Anastasija otkrila da je upoznala Veljka i Bogdanu, Ceca snajku pre svih videla u venčanici

- "Ja mislim da si ti za mog brata super devojka, on je lud i mora da se smiri, ti si prava", to sam joj rekla - otkrila je Anastasija

  • 10
Ceca, Anastasija ražnatović Foto: Nikola Tomić

Nakon što su Veljko i Bogdana izgovorili sudbonosno "Da" matičaru i pred zakonom postali muž i žena, Anastasija i Ceca obratile su se okupljenim medijima.

Anastasija je otkrila da je ona spojila Bogdanu i Veljka, kao i da je gospođa Ražnatović pri prvom suretu šikanirala Cecinog sina.

- Istina je da sam ja kumovala upoznavanju Veljka i Bogdane. Ja sam nju ugledala na Kopaoniku, nisam je ni znala i samo sam joj prišla i rekla da je prelepa. "Ja mislim da si ti za mog brata super devojka, on je lud i mora da se smiri, ti si prava", to sam joj rekla. Onda je ona rekla da se ni ne znaju, a ja kada sam ih upoznala, ona ga je prvi put šikanirala. On je bio preneražen, jer je navikao da mu svaka devojka pada pod noge. A sledeći put sam ih opet spojila, a njoj sam rekla da spusti loptu, hahaha. Od tada su se poljubili i nisu se razdvojili - rekla je Anastasija za Telegraf JETSET.

Ceca je presrećna zbog venčanja svog sina i snajke Bogdane, a otkrila je i da je ona prva videla snajku u svojoj venčanici.

- Tu su bili kumovi, dragi gosti sa Kipra, kako smo svi pravoslavci odlučili smo malo da miksujemo običaje. Zašto da ne - rekla je Ceca pa otkrila kako joj snajka izgleda u njenoj venčanici.

- Odlično! Ja sam je već bila videla u venčanici, ali dobro - rekla je Ražnatovićeva za Telegraf JETSET.

Podsećamo, nakon crkvenog venčanja Bogdana i Veljko su stigli u prestonički hotel u kome je priređena glamurozna proslava, kao i građansko venčanje, gde se Bogdana odlučila da uzme prezime Ražnatović. Mladenci su odmah nakon onog glasnog "Da" odigrali i romantični prvi ples.

(Marko Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YY

    24. novembar 2019 | 23:17

    Kada ce snajki ugraditi silikone

  • iskreno

    26. novembar 2019 | 13:03

    draga Anastasija,lepo bi bilo da ides maminim stopama. ali ne ide. pogledaj mamim spot "znam" i sve ces shvatiti.ceca nije mozda vrhunska pevacica ali ima seksipil i dira u dusu kada peva.bolje da se ugledas na izgled mamin kada je bila mlada a ne sada...i dete,bez uvrede, slusaj kako pevas na svadbi...fals i nije lepo. sa osecajem,zeljko ce pre postati pevac ,on je harizmatican decko. ti si stidljiva i nisi za to i tacka. nadju sebi svoj put.nesto umes sigurno odlicno, verujem da je tvoj put da pomazes ljudima.kako odluci sama.ali nemoj da pevas. .nemoj da budes starleta.

  • Eto

    24. novembar 2019 | 21:53

    Ma idi begaj..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA