≫ 

Zdravko Čolić je jedina zvezda Balkana koja je uspela da napuni četiri Arene i otvori petu

To može samo Čola!

  • 21
Zdravko Čolić, Ono malo sreće Foto: Aleksandar Kerekes Keky

Interesovanje za koncerte Zdravka Čolića ne prestaje! Karte za četiri nastupa u najvećoj hali na Balkanu planule su neviđenom brzinom, a publika je i dalje u potrazi za svojim mestom na najvećem spektaklu godine.

Želja fanova, najvećoj muzičkoj zvezdi, uvek je bila zapovest pa je rešio da otvori i peti koncert, koji će održati 27. decembra u Štark areni. Čolić je od početka svoje karijere bio apsolutni rekorder u broju koncerata, prodatih albuma i hitova od kojih neki žive pola veka! Te rekorde ruši i danas!

Ovakav uspeh možda i ne treba da čudi. Još od prve velike turneje, davne 1978. godine, na kojoj je promovisao rekordni album "Ako priđeš bliže" rasprodat u više od milion kopija, do današnjeg dana niže uspehe, koje ne polaze za rukom nikome. Ankete časopisa proglašavale su ga za najdražu ličnost, a svaka naslovna strana imala je Čolin lik. Devojke su doslovce padale u nesvest kada bi ga videle.

Skoplje, Zdravko Čolić koncert Zdravko Čolić/Foto: ATA Images

Bio je zvezda u svim svojim bojama i nijansama, a popularnost i uspeh nije pratila očekivana nadobudnost. Naprotiv. Bio je skroman kakav je i ostao danas. Snimio je 15 studijskih albuma, održao na hiljade koncerata i prodao milione albuma, kilometre ploča i drugih nosača zvuka!

I bez dileme, on je naša najveća zvezda svih vremena!

Ulaznice za 5. koncert, 27. decembra u Štark areni, od danas su u prodaji na blagajni Štark Arene, svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online na: www.tickets.rs po istim cenama.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    25. novembar 2019 | 13:43

    Svi ostali mu nisu ni do kolena

  • Dejana

    25. novembar 2019 | 14:20

    Jedina prava zvezda na Balkanu po mnogo cemu, ne samo pevanju. Porodican covek, bez skandala, obrazovan, kulturan, vaspitan, ma sve naj naj

  • Dana

    25. novembar 2019 | 14:41

    Jedan je Čola

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA