I Ceca i Anastasija su imale tanke, bele pantalone, a nisu se providele: Evo kako je to moguće

Veljkova majka i sestra u nedelju su bile u centru pažnje zbog svojih stajlinga

  • 12
Ceca, Anastasija, pantalone Foto: Nikola Tomić

Svadba Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić obeležila je vikend za nama, a o ovom događaju i dalje se naširoko priča. Ono što javnost i dalje najviše zanima jesu stajlinzi poznatih ličnosti, a posebno stajlinzi ženskog dela porodice Ražnatović i Rodić.

Tako su u Cecu i Anastasiju u nedelju bile uprte sve oči. Mladoženjina majka i sestra stigle su u Titel autobusom, što je posebno bilo iznenađenje za sve, a za odlazak po mladu obe su izabrale elegantna odela svetle boje.

Ceca je nosila prljavo bele pantalone, koje je uklopila uz kraći sako i košulju i cipele sa leopard printom...

Svetlana Ceca Ražnatović Ceca Ražnatović u belom odelu i košulji/Foto: Nikola Tomić

...dok je Anastasija imala nežno plave pantalone i takođe kraći sako, u istoj boji.

Anastasija Ražnatović  Anastasija Ražnatović odlučila se za nežno bele pantalone i sako u istoj boji/Foto: Nikola Tomić

Kada uzmemo u obzir svetle pantalone, koliko god one izgledale lepo, svaka žena će se prvo zapitati - kako se ne provide? 

Donosimo vam nekoliko trikova koji, kada su u pitanju pantalone, pomažu u tome, a koji su sigurno i Ceca i Anastasija iskoristile ovog posebno važnog dana za porodicu Ražnatović.

Čvršći materijal

Što je odeća tanja, laganija, mekšeg materijala, to će biti lakše da se veš ocrtava. Zato je bolje da birate pantalone jače strukture, baš kao što su učinile Ceca i Anastasija.

Kroj

Poznato je da od dobrog kroja možda i najviše zavisi kako će vam stajati pantalone. Ceca je imala široke pantalone, koje su ležerno padale i pratile liniju tela, a zahvaljujući njenoj odličnoj liniji, savršeno su joj prianjale uz nogu.

Anastasija je, pak, imala drugačiji model, ali isto tako joj pantalone nisu bile pripijene uz nogu. Istaći ćemo da su kod nje u pitanju zvoncare.

Svadba Veljka Raznatovica i Bogdane Rodic Anastasija sa dečkom Đorđem Kuljićem/Foto: Nikola Tomić

Tange i bokserice

Problem sa ocrtavanjem gaćica najčešći je kod klasičnih modela. Za neke prilike bilo bi dobro da se odlučite se za tange ili bokserice. Iako ih možda ne volite i ne deluju kao najudobnija stvar, makar će vam za neku priliku odlično odraditi posao.

Nevidljive gaćice bez rubova

Nevidljive gaćice namenjene su nošenju svetlih, tankih i providnih materijala i unele su pravu malu revoluciju u svet mode. Kada ne želite da nam se vidi donji veš, one su možda i najbolja odluka. Lepljivi silikonski gel drži ih na jednom mestu i zaštićen je nalepnicom na vrhu prednjeg i zadnjeg dela tela, tako da će sigurno ostati onako kako ih "zalepite".

Osim toga, veoma su udobne, što je možda i najvažnije kada ste u pantalonama ceo dan.

Bodi kao dobro rešenje

Jedna od varijanti koja će takođe izgledati lepo i neće biti vulgarno jeste i - bodi. On će lepo ispratiti vaš gornji deo tela, a takođe će savršeno leći ispod pantalona. Ukoliko izaberete odličan materijal, ni on se neće ocrtavati ispod čvrstih pantalona. Mada, ni Ceca ni Anastasija se nisu odlučile za ovu varijantu.

Svetlana Ceca Ražnatović Ceca Ražnatović je u večernjim časovima obukla sako/Foto: Nikola Tomić

Takođe, i majka Bogdane Rodić, sada Ražnatović, privukla je veliku pažnju svojim izborom odeće, takođe u svetlijoj nijansi. Danijela Rodić nije na dan venčanja svoje najmlađe ćerke bila u pantalonama, već je zablistala u elegantnim haljinama. 

Video: Ceca: Raznežila sam se kad sam videla Bogdanu u mojoj venčanici, ona je sjajna

(B. Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duda

    26. novembar 2019 | 16:50

    Anastaziji se provideo ves ispod haljine.

  • Kale

    26. novembar 2019 | 23:39

    A kakve je gaće nosio Ivica , to je veoma bitno za nastupajući period

  • Mira

    26. novembar 2019 | 20:31

    Ko ima novca i jos smisla za modu, pun pogodak. I Ceca i njena cerka bile su najelegantnije. Najlepse posle Mlade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA