• 2

"Za mene je ova godina bila užasna": Bora Drljača prvi put u javnosti nakon operacije tumora

Bora se pojavio u elegantnom izdanju, vidno mršaviji nego ranije

  • 2

Pevač Bora Drljača (78) nakon operacije tumora na debelom crevu prvi put se pojavio u javnosti, na snimanju novogodišnjeg programa DM Sat televizije u Požarevcu.

Bora je stigao u elegantnom izdanju, vidno mršaviji nego ranije. Drljača je trenutno na kućnom lečenju, a kako izgleda, vodi računa da se zdravo hrani, pa je zbog toga skinuo kilograme.

Pevač nije skidao osmeh sa lica, a dok je je pozirao okupljenim fotoreporterima Drljača je prvo nameštao košulju, a za fotografisanje podigao palčeve. Drljača je istakao da 2019. godina nije bila dobra godina za njega, jer je krajem 2018. preminula njegova supruga Rada.

Bora Drljaca

Bora Drljača, Foto: Nikola Tomić

- Za mene je ova, 2019., bila užasna godina, jer sam izgubio suprugu koja je za mene bila jedna jednina i najbolja žena na svetu. Takva žena se više neće roditi! - rekao je vidno tužan Bora za Telegraf JETSET.

Bora Drljača, Rada

Bora Drljača s apokojnom suprugom Radom, Foto: Privatna arhiva

- Danas sam izašao iz bolnice i osećam se odlično. Sve je prošlo kako treba, biopsija je pokazala da je samo polip i još nešto benigno. Bitno je da su dobre vesti - rekao je Bora pre nekoliko dana za Telegraf Jetset.

Video: Najlepše su se voleli: Poslednji snimak Bore Drljače sa suprugom Radom koja je preminula

(M.P, D.I)

Komentari

  • ortodox RS

    Da si kojim slucajem otisao sa ovog sveta zene bi se poubijale za takvim zavodnikom.Sta ce ljudska populacija kada jednog dana odete ti i Era opasni svaler.

  • MANJACA

    Ziv bio Boro!!!Vole te tvoji Krajisnici!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima