• 7

"Postoji interakcija između publike i pevača...": Haris Džinović priprema spektakl u Sava centru

- Savaki moj koncert je sličan nema neke velike razlike, možda ima neke razlike između onog prvog i sad poslednjeg... - rekao je Haris

  • 7

Pevač Haris Džinović 25. decembra održaće, sada već, tradicionalni koncert u Sava centru. Haris godinama unazad oduševi publiku, a kako mnogi smatraju, Džinovićev prednovogodišnji koncert uvek je dobra uvertira pred najluđu noć.

Haris je otkrio da ne zna tačnu brojku svojih koncerata u Sava Centru, ali je i uporedio svoje nastupe sa početka karijere sa koncertima koje ima danas.

- Nisam brojao, iskreno, ne znam ni sam koliko puta je to bilo, ali bilo je dosta. Savaki moj koncert je sličan nema neke velike razlike, možda ima neke razlike između onog prvog i sad poslednjeg, ali sve su to bili nekakvi pomaci malo po malo i išli su, ja mislim, ka bolje. Iz prostog razloga što je i tehnologija napredovala i scena izgleda bolje, cela produkcija je bolja, a narod je počeo da koncert posmatra na jedan sasvim drugi način. Sad postoji ta interakcija između nas i publike, i sve to izgleda kao jedna grupa koja se dobro zabavlja - rekao je Haris za Telegraf JETSET.

Haris Džinović, promocija koncerta

Haris Džinović, Foto: Nikola Tomić

Harisu na koncertu nije bitan scenski nastup, već da se njegova publika dobro provede uz kvalitetnu muziku i pesme.

- Ja mislim da spadam u onu grupu pevača koji su tu isključivo radi pevanja, a manje radi onih scenskih efekata - objasnio je Džinović.

Kompletan razgovor sa Harisom pogledajte u videu na početku teksta.

(M.P.)

Komentari

  • Boske

    Bice lepo kao I uvek.

  • VX

    Svaka čast na pevačkim mogućnostima ali meni se ne dopadaju njegove pesme,posebno Muštuluk i ona gde se peva o Parizu.

  • YYY

    Ma spremaj ga u Sarajevo dosta više Srbija.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima