• 5

Bora Drljača se oporavio: Lekari kažu da još 20 godina mogu da živim, a meni je i 10 mnogo

Ova godina je bila izuzetno teška za pevačku legendu jer mu je nekoliko meseci pošto je izgubio suprugu Radu dijagnostikovan kancer debelog creva

  • 5

Samo tri nedelje posle operacije raka debelog creva, Bora Drljača se vratio na scenu. Prvo pevačevo pojavljivanje bilo je na snimanju novogodišnjeg programa DM televizije u Požarevcu, čiji je domaćin iz godine u godinu folk zvezda Dragana Mirković.

- Doktori kažu mogu još dvadeset godina da živim. Šta će mi? Mogu još deset, pa i to je mnogo - kaže Bora za Telegraf.rs.

Bora Drljaca

Bora Drljača na snimanju novogodišnjeg programa DM televizije/Foto: Nikola Tomić

Drljača je ispričao i da je potpuno slučajno otkrio da ima rak, a 2019. godina bila mu je najteža i zbog toga što je ostao bez supruge.

- Protekla godina.... Neću da pričam o njoj, bila je takva kakva je bila. Ko zna šta bi bilo da nisam otišao na skener, jer to ne boli. Debelo crevo ne boli, isto kao i prostata i bubreg, da znaju oni što ne znaju. Kada zabole, ona je to kraj. Sad sam sam bez moje pokojne Rade koja mi je bila desna ruka, žena koju majka više ne rađa. Hvala Bogu, imam dobru snajku, koja mi sve sprema i pomaže - rekao je pevač, a ceo razgovor sa njim pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Dasa

    Sada neka se cuva u svemu i bice jos bolje...!

  • Leontin Braun

    Starom vuku treba mlado jagnje! Stari vuk je još u punoj snazi!

  • ime

    Dršse Boro dršse.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima