≫ 

"Prvo nas je ostavio Gru, a sada i Bane. Stalo mu je srce sinoć"

Banetov prijatelj potresen je zbog smrti svog druga, koji je preminuo u 41. godini

  • 2
Dalibor Andonov, Gru, Bane Kovačević, grupa 187 Foto: ATA Images, Printskrin: Youtube

Nekadašnji reper i član grupe "187", Bane Kovačević preminuo je noćas, 27. novembra, u Beogradu, nakon što mu je u toku noći iznenada stalo srce, potvrdio je za Telegraf njegov prijatelj Nebojša Minić Hele.

- Stalo mu je srce sinoć. Pre tri, četiri meseca, letos...operisao je srce, te zaliske, sve je bilo uspešno. Međutim, organizam nije izdržao i došlo je do zastoja rada srca - objasnio nam je Nebojša.

- Mi smo mnogo dobri drugari, ne mogu da verujem šta se desilo. Velika tuga! Mnogo mi je teško sada da pričam o njemu... Pamtiću ga kao dobrog čoveka, prijatelja... Pomagali smo zajedno, mnogo humanitarnih koncerata smo odradili. Radili smo zajedno na albumima, snimali pesme zajedno - ispričao nam je drug pokojnog Baneta.

Bane Kovacevic Bane Kovacevic, Foto: Facebook/Bane Kovacevic

- Imali smo mnogo planova, ali... Prvo nas je ostavio Gru, a sada i Bane... Tuga - uzmirenim glasom nam je na kraju rekao Hele.

Bane Kovačević rođen je 10. novembra 1978. godine. Preminuo je nedugo nakon rođendana, u 41. godini života.

Neke od najpoznatijih pesama grupe "187" su: "Slikaj je", "Mačke", "Nikad nećeš znati", "Kažeš mi da ideš" i mnoge druge.

Video: Gru nas je napustio pre dva meseca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA