≫ 

Bane je bio u vezi sa Ksenijom Pajčin: Kada je tragično izgubila život posvetio joj je tužnu pesmu

- U tvome oku video sam prelepi cvet, Gospod ga je ubrao i poneo na drugi svet - deo je emotivne numere

  • 5
Ksenija Pajčin, Bane Kovačević Printskrin: Youtube/CityRecordsOfficial

Reper i nekadašnji član grupe "187", Bane Kovačević preminuo je noćas, 27. novembra, u Beogradu, nakon što mu je stalo srce, potvrdili su za Telegraf.rs njegovi prijatelji.

Bane je bio u vezi sa jednom od najlepših pevačica, Ksenijom Pajčin koja je tragično izgubila život u 32. godini. Kseniju je iz pištolja upucao i tom prilikom ubio tadašnji dečko Filip Kapisoda, a Bane je pokojnoj pevačici posvetio pesmu "Ja bih pošao za njom".

- U tvome oku video sam prelepi cvet, Gospod ga je ubrao i poneo na drugi svet - deo je emotivne numere u kojoj je na kraju poručio: "Stop nasilju nad ženama".

Poslušajte pesmu koju je Bane posvetio Kseniji Pajčin.

Bane je u avgustu objavio fotografiju iz Kliničkog centra, a javnost nije bila upoznata sa tim da proslavljeni reper boluje od teške bolesti, s obzirom na to da je vešto krio svoj privatni život.

Bane Kovačević rođen je 10. novembra 1978. Preminuo je u 41. godini života.

Bio je član grupe "187" od trenutka njenog osnivanja devedesetih godina, zajedno sa Markom Jankovićem i Peđom Radisavljevićem.

Neke od najpoznatijih pesama grupe "187" su: "Slikaj je", "Mačke", "Nikad nećeš znati", "Kažeš mi da ideš", "Kako me želiš" i mnoge druge.

Video: Zbogom, Gru i počivaj u miru!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA