• 16

Bogdana posle porođaja otvara mesaru u Beogradu?

- Deo novca od svadbe uložiće i u biznis. Tata ju je posavetovao da otvori mesaru u Beogradu i zaposli radnike - kaže izvor

  • 16

Bogdana Ražnatović posle porođaja će najverovatnije pokrenuti biznis u Beogradu, zajedno sa mužem Veljkom Ražnatovićem. Kako se priča, Bogdani je otac dao predlog da otvori mesaru, jer njena porodica ima iskustva sa tim.

- Deo novca od svadbe uložiće i u biznis. Tata ju je posavetovao da otvori mesaru u Beogradu i zaposli radnike - kaže izvor.

Tako bi Bogdana vodila posao u Beogradu, što joj ne bi teško palo pošto je donedavno sa roditeljima razvozila piliće i ćuriće i pomagala im u mesari u Titelu.

Kada je reč o medenom mesecu, Bogdana i Veljko uveliko razmišljaju gde će da otputuju.

Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić

Bogdana i Veljko, Foto: Nikola Tomić

- Bogdanine sestre Nataša i Bojana poklonile su im za svadbu vaučer na nekoliko hiljada evra za putovanje po želji. Još biraju destinaciju na kojoj će provesti dve nedelje. Bogdana bi volela da to bude Dubai, samo treba da proveri sa lekari ma da li sme zbog trudnoće da putuje avionom nekoliko sati - kaže izvor Informera.

Bogdanin otac kaže da su se njegove ćerke pošteno istrošile na sestrinu svadbu, te da će u narednom periodu morati da zasuču rukave.

Nataša i Bojana su verovatno bankrotirale zbog svog poklona, pa će sada morati mnoda rade, da sve to nadoknade - rekao je Bogdan Rodić, koji je nastavio da slavi Bogdaninu udaju, pa je tako u ponedeljak uveče u Titelu okupio komšije, prijatelje i rođake koji nisu bili na svadbi u Hajatu.

VIDEO: Veljko u transu pao na kolena pred svojom suprugom

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Marija

    Trebalo bi izgleda svi da se bacimo na piliće.

  • Kole

    E, sad mi je lakse! Ja sve vreme brinuo sta ce i kako ce! 😂

  • nina

    Devojka ima ogromna usta! Ja ne znam sta je vama lepo u ovome. Pola lica joj se ne vidi i ne moze da prica od silikona! Fuj!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima