• 89

Sud oduzeo Severini sina Aleksandra!

Sudija Tea Golub u odluci nije navela na kojoj će adresi dečak živeti

  • 89

Severina Kojić (47) izgubila je spor sa Milanom Popovićem (54) oko starateljstva nad sinom Aleksandrom!

Sudija Tea Golub jutros je, 28. novembra, u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu, donela privremenu meru kojom odlučuje da dete živi sa ocem Milanom, koji će samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju deteta.

Golub u odluci nije navela na kojoj će adresi dečak živeti.

Inače, Severinin advokat Mate Matić pre dva dana podneo je krivičnu prijavu zbog navodne povrede prava deteta. Naime, nakon incidenta u Osnovnoj školi Matija Gubec koju dečak pohađa, kada je navodno bio zatvoren u školi jer majka nije došla po njega, a otac nije dozvolio da ga iz škole preuzme druga osoba, dečak je bio istraumiran i preporuka lekara navodno je bila da ne ide u školu.

Milan Popović, srpski kralj bakra

Milan Popović, Foto: Privatna arhiva

Međutim, Severina je protiv Milana podnela krivičnu prijavu pošto je dete vodio u pomenutu školu, mimo njenog pristanka.

Privremena mera znači da Severina već danas sina treba da preda ocu, koji ga po odluci suda može odvesti u Srbiju ili na neku drugu adresu, gde će dalje brinuti o njemu.

Severinini pravni zastupnici ovu odluku pokušaće da ospore, s obzirom na činjenicu da su protiv Milana Popovića podneli krivičnu prijavu zbog navodne povrede detetovih prava.

- Zadovoljni smo s presudom iako još nije pravosnažna. Nadamo se da će se majka držati privremene mere - rekao je Milanov advokat nakon ročišta, za 24sata.hr.

Severina će nakon ovoga sina viđati dva puta nedeljno, popodne, kao i svaki drugi vikend od subote ujutru do nedelje uveče.

VIDEO: Jelena Kostov planira drugo dete: Da sam znala, pre bih se ostvarila kao majka

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Max

    Da se nije onako iživljavala nad ovim covekom, koji je zapravo Otac ovog deteta , nista ne bi postalo ovoliki problem. Ona je branila ocu da vidja dete. Sada ga je on dobio. Ii ? U cemu je problem?! Kada on nije mogao da ga vidi nju to nije bolelo niti zanimalo..

  • Aca

    Tako to biva kad SRBIN uzme stvari u svoje ruke! Bravo Popoviću... Neka ti je ziv i zdrav sin,ipak se vratio u lepsu zemlju!

  • Nikola

    Valjda dete treba da se pita sa kime bi želelo da živi.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima