• 17

"Baš je ispao car, dok su mnogi imali zmiju u džepu": Evo koliko se Lukas otvorio za Veljkovu svadbu

- On je tog dana bio bolestan, a opet je došao i trudio se da niko ne primeti da mu je loše - ispričao je sagovornik

  • 17

O svadbi naslednika folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović ne prestaje da se priča, a ono što se najviše komentariše i zanima mnoge je upravo to ko se od Cecinih kolega najviše otvorio za mladenački poklon.

Ono što su mnogi primetili je to da je Aca Lukas maksimalno ispoštovao svadbeno veselje sina svoje koleginice. Iako početkom godine nisu bili u baš dobrim odnosima, čak su prestali da se prate na Instagram, odnos su izgladili i Ceca je kolegu pozvala na jedan od najvažnijih događaja u njenom životu.

Naime, Lukas se najviše "otvorio", pa se tako u njegovoj koverti koja je bila poklon za mladence nalazilo 2.000 evra, a osim toga nije žalio para ni za muziku pa je tako bakšiš delio i šakom i kapom.

Aca Lukas, Đani, Ceca

Lukas okitio Đanija novčanicama Printskrin: Instagram/gagi_serbia_

-Lukas je baš ispao car. On je kao gospodin stavio 2.000 evra u kovertu, dok su mnogi imali zmiju u džepu - rekao je sagovornik.

Izvor je takođe ispričao da se Lukas to veče nije osećao baš najbolje, ali da se potrudio da to niko ne primeti i da kao i ostali gosti bude veseo.

-On je tog dana bio bolestan, a opet je došao i trudio se da niko ne primeti da mu je loše- ispričao je sagovornik za Kurir.

Video: Đanija okitili evrima na Veljkovoj svadbi

(Telegraf.rs)

Komentari

  • J...

    Svi ti pevaci s obzirom koliko zaradjuju....

  • EL...

    Da li je vratio dugove ? K’o je Aci dao ? Izgleda da su svi gosti imali zmije u džepu , od 500 gostiju mladenci dobili samo 100.000 € , hm ?

  • Maja

    I ja bih dala 2000e da ne placam porez! Lako je pevačima da se isprse!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima