• 9

Dragana Mirković o saradnji sa Van Damom: On je velika zvezda da bi glumio u mom filmu

- Jaooo, pa on je prevelika zvezda da bi glumio u mom filmu - rekla je Dragana

  • 9

Pevačica Dragana Mirković jedina je naša zvezda koja je pored Lepe Brene snimila svoj film pod nazivom "Slatko od snova".

Naime, Dragana je 1994. godine u ovom filmu igrala glavnu ulogu mlade devojke Deni koja radi u restoranu brze hrane, ali sanja o velikoj slavi na srpskoj estradi.

Pevačica je tada u filmu glumila sa našim najvećim glumačkim legendama: Batom Živojinovićem, Brankom Katić, Goricom Popović, Miloradom Mandićem Mandom, kao i mnogim drugima.

Dragana Mirkovic

Dragana Mirković/Foto: Nikola Tomić

S obzirom da su Dragana i njen suprug Toni u jako dobrim odnosima sa holivudskom legendom Žan Klodom Van Damom, zanimalo nas je koju ulogu bi mu pevačica dodelila kada bi ponovo snimala svoj film.

- Jaooo, pa on je prevelika zvezda da bi glumio u mom filmu - rekla je Dragana.

Žan Klod Van Dam, Jean-Claude Van Damme

Žan Klod Van Dam/Foto: Shutterstock

- Neke od naših najvećih zvezda su glumile u mom filmu. Ja sam toliko ponosna. Bata Živojinović, Branka Katić, Gorica Popović, Srđan Dragojević koji je bio koscenarista... Ne mogu da verujem sa kakvim sam ljudima ja sarađivala. To je moja velika radost, čast, ponos... Svi smo odrasli uz filmove Bate Živojinovića. Meni je neprijatno što su i ove naše  zvezde bile u mom filmu, kamoli da zovem ove svetske zvezde - iskreno je izjavila Dragana.

Ovim toga, sa Draganom smo porazgovarali o njenom dvorcu u Beču koji će kompletno renoviran uskoro predstaviti javnosti, zatim o pevačici u čijem liku bi volela da se nađe, kao i o svim detaljima dočeka Nove godine na Kopaoniku. Sve to možete pogledati u videu na početku teksta.

(Marko Pantić)

Komentari

  • kosmos

    JCVD legenda , a Draganu pominjati nesto mnogo uz njega je blam pre svega za nju jer se folira mnogo a njegova velicina je ta da kaze da je poznaje iako je ne poznaje i nezna sta ona uopste radi u zivotu i cime se bavi niti odakle je niti kako se zove.

  • Dare

    Meni je neprijatno što su i ove naše zvezde bile u mom filmu, kamoli da zovem ove svetske zvezde. Hehe pa Bata je za van dama dr mr u svakom pogledu

  • mince

    Nikada nije znala da se obuce..

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima