≫ 

Proćelav i stariji: Vuk Kostić u najtežoj ulozi do sada, na prvi pogled ćete ga jedva prepoznati

Za potrebe uloge u novom filmu glumac se uz pomoć maske potpuno tranformisao

  • 3
Vuk Kostić Foto: Nikola Tomić

Srpski glumac Vuk Kostić se za potrebe novog filma potpuno transformisao u bar 20 godina starijeg lika. U pitanju je film "Dara iz Jasenovca" u režiji Predraga Gage Antonijevića. 

Vuk je sa fanovima na Instagramu podelio izgled svog lika, za čije potrebe ima fantastičnu masku koja ga, mnogi će reći, na prvi pogled čini neprepoznatljivim. Isto tako, priznao je da mu je ovo najteža uloga u dosadašnjoj karijeri, a u filmu igra fra Majstorovića, koga su zvali fra Sotona.

Ovo je prvi dugometražni igrani film o zločinima u tom ustaškom logoru, čije snimanje bi trebalo da bude završeno krajem godine. Premijera filma planirana je za maj 2020. godine, kada će biti obeleženo 75 godina od oslobađanja Jasenovca.

Vuk Kostić Vuk Kostić u novoj ulozi/Foto: Instagram/vukkosticbadza

Prva trećina snimanja je završena, a scene su snimljene u napuštenoj ciglani u selu Kolut kod Sombora.

- Najteža uloga... Fenomenalna maska - napisao je glumac, koji je izazvao veliko oduševljenje ovom tranformacijom koja ga je učinila proćelavim i vidno starijim.

 
 
 
View this post on Instagram
Najteza uloga.. Film Gage Antonijevića - "Dara iz Jasenovca" Fenomenalna maska @dudavuk2A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA