• 51

Čipka, halteri, gaćice od 2 tračice... JK kao bezobrazna Barbi, lift "eksplodirao" od doze seksepila

Komentarišu da je Jelena ponovo otišla korak dalje i "prešla igricu"

  • 51
Jelena Karleuša

Jelena Karleuša/Foto: Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša je, kako kažu u komentarima, ponovo zadala domaći zadatak! Ovaj put u seksi pink čipkastom donjem vešu, toliko provokativnom da je sliku teško i opisati.

Istina, navikli smo na Jelenine provokativne odevne kombinacije, na to da ide u korak sa trendovima i obuče čak i ono što bi se malo ko usudio, ali nekako uvek iznova uspeva da iznenađuje.

JK je pozirala u već prepoznatljivom liftu u svom domu, ali na fotografijama izgleda tako da skoro i ne liči na onu Jelenu na koju smo navikli. Ima čipasti seksi veš, providan i minijaturan - sa tračicama i srcem na škakljivom mestu, uz to pink čizme sve do butina, haltere, a pritom i drugačiju frizuru...

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša/Foto: Instagram/karleusastar

Ovaj put joj je kosa skroz bela, sa visoko podignutim konjskim repom. Pink kaput je ogrnula preko sebe, a u ruci ima samo novčanik.

Nema ko nije prokomentarisao da liči na Barbi lutku, a da li je ovo zagrevanje pred večerašnji koncert u Podgorici ili najava za nešto još bezobraznije, ostaje da vidimo.

Video: Karleuša otkrila pola grudi, a kad je podigla ruku...

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Brana

    Hahahahaha jos malo pa anoreksija!Pretera ga buco sa sopiranjem!

  • vestica

    sigurno joj se svekrva divi i cerke ponosne na mamu.

  • Nina

    Ja mislim da ovakve stvari niko ne bi trebalo da komentarise.Katastrofa.Ljudi nismo valjda kao narod ovako nisko pali NADAM SE

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima