• 1

Poznati na Čolinom koncertu: "Najveći i najbolji. Svako od njega treba da uči kako se peva"

Na prvom koncertu Zdravka Čolića uživale su brojne poznate ličnosti

  • 1

Zdravko Čolić održao je prvi u nizu od pet zakazanih koncerata u beogradskoj Štark areni, što je najveći rekord i nezapamćeno interesovanje ikada. U petak, 29. novembra, legendarnog Čolu koji je po ko zna koji put dokazao da je najveća pop zvezda na ovim prostorima, a i šire, došle su da slušaju brojne kolege i poznate ličnosti, koje, kako kažu, uvek imaju šta da nauče od ovog umetnika.

Na koncertu su bili: Aleksandar Milić Mili sa suprugom Ninom, Aco Pejović sa suprugom Biljanom, Zorana Mihajlović, Jelena Kostov, Dušan Duda Ivković, Neda Ukraden, Čedomir Jovanović sa suprugom, Dragan Kićanović, kao i mnogi drugi...

Aco Pejović

Aco Pejović/Foto: Nikola Tomić

- Najveći i najbolji - rekao je u dve reči Aco Pejović za legendarnog Čolu i dodao kako mu je njegova najdraža pesma "Ivana", a prisetio se i prvog susreta sa Čolom.

- Ima dosta godina od tada. Upoznali smo se u kafani. Poseban osećaj, to je poseban filing upoznati takvu zvezdu i takvog čoveka. Prvo, jedan divan i skroman čovek, druželjubiv i duhovit, neko ko je za nas mlađe kolege jako dobar i za savet i za sve. On je veličina, zato je tu gde jeste i zato pravi pet Arena - kaže Pejović.

Takođe je i Mili imao samo reči hvale za Čolu, na čiji je koncert dugo čekao.

- Ceo život ga slušamo. Zasluženi uspeh Zdravka i radujem se koncertu, jako mi je drago - izjavio je Mili, kojem je omiljena pesma "Ti si mi u krvi", a zatim izneo svoje mišljenje o legendarnoj muzičkoj zvezdi.

Aleksandar Milić Mili

Aleksandar Milić Mili/Foto: Nikola Tomić

- To nije samo pevanje. To je neka energija koja nam je nekako svima zajednička. Nema nikakav skandal, on je pravi primer kako zvezda treba da izgleda imožemo biti ponosni što ga imamo - rekao je Mili i otkrio da je Čolu upoznao u Sarajevu.

- To ti je kao da si sreo Bon Džovija! - izjavio je Mili.

Jelena Kostov je na Čolin koncert došla bez jače polovine, a kao omiljenu pesmu istakla je njegovu baladu "Kao moja mati".

- Nisam imala priliku da upoznam Čolu. Smatram da svako treba večeras da dođe da uči od Čole kako treba da se ponaša i kako treba da peva. Evo, peta Arena pokazuje sve - rekla nam je Jelena.

Još fotografija pogledajte u nastavku:

Jelena Kostov

Jelena Kostov/Foto: Nikola Tomić

Aleksandar Milić Mili

Mili sa suprugom Ninom/Foto: Nikola Tomić

Zorana Mihajlović

Zorana Mihajlović/Foto: Nikola Tomić

Čedomir Jovanović

Čeda Jovanović sa suprugom/Foto: Nikola Tomić

Dušan Duda Ivković

Dušan Duda Ivković/Foto: Nikola Tomić

Dušan Duda Ivković, Dragan Kićanović, Dragan Čolić

Duda Ivković, Dragan Kićanović, Dragan Čolić... Foto: Nikola Tomić

Aco Pejović

Aco Pejović sa suprugom Biljanom/Foto: Nikola Tomić

Neda Ukraden

Neda Ukraden/Foto: Nikola Tomić

Neda Ukraden

Neda Ukraden sa zetom i ćerkom Jelenom/Foto: Nikola Tomić

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima