• 18

Žika Nikolić otkrio odakle mu novac za stan u Beogradu na vodi koji vredi najmanje 200.000 evra

- Kupio sam stan u Beogradu na vodi, imam veliku porodicu, treba da imamo za nas, za decu - rekao nam je Žika svojevremeno

  • 18

Žika Nikolić (69) pazario je skupocenu nekretninu u Beogradu na vodi. Luksuzni stan ima 60 kvadrata, a kvadrat na ovoj lokaciji košta oko 4.000 evra, što znači da je Šarenica za njega iskeširao najmanje 200.000 evra.

Nikolić ističe da je stan kupio zahvaljujući svom radu, pa je napomenuo i da je njegov transfer na TV Pink bio dobar, toliko, da može da kaže i da su mu oni kupili stan.

- Stan sam kupio od rada. Nisam mnogo radio, ali sam se uvek trudio da dobro zarađujem. Svi su zaboravili moj transfer od pre nekoliko godina. Tačnije, da je novac potekao odatle - rekao je Šarenica za Kurir.

Koncert Manjifiko, poznati

Žika Šarenica, Foto: ATA images

Nikolićeva supruga uređuje stan koji je on pazario za svoju veliku porodicu.

- Supruga uređuje stan, ne mešam se u to. Generalno je ona ta koja vodi računa o svim stvarima u domaćinstvu, te ne želim da budem taj koji će voditi brigu o tome - rekao je voditelj.

- Kupio sam stan u Beogradu na vodi, imam veliku porodicu, treba da imamo za nas, za decu. Videćemo ko će se preseliti u novi stan, mi ili deca, svakako ćemo se dogovoriti - rekao nam je Žika svojevremeno.

Video: Evo kome je Milica Pavlović prvo pokazala basnoslovno skupi stan na Novom Beogradu

(Telegraf.rs/Kurir)

Komentari

  • ()()()()()()

    ziko , ne lazi , taj tvoj luksuzni stan kao garderober one tamare djuric!! 😂😂😂🤮🤮🤮Samo seljaci kupuju stan na takvim mestima I u centru .

  • Baki

    Mnogo golaca koi se hfale, jednog dana, a ne daleko, reci ce kako su ga prodali.

  • Владз

    Тежак оксиморон: луксузни стан од 60 квадрата!? Еј, који луксуз! Ни за купатило

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima