• 0

Trudna Biljana Tipsarević: Emili jedva čeka da dobijemo bebu, "poručila" je sestru

- U Beogradu sam, radim, viđam se sa mnogo ljudi, a stomačić se već nazire - rekla je Biljana

  • 0

Teniser Janko Tipsarević i njegova suruga, modna kreatorka Biljana Tipsarević očekuju svoje drugo dete. Iako Biljana nje želela da se u javnosti sazna za trudnoću, kao bomba odjeknule su radosne vesti.

- Uopšte nismo očekivali da će se već sada saznati za trudnoću, ali bilo je nerealno očekivati da niko iz medija neće to saznati. U Beogradu sam, radim, viđam se sa mnogo ljudi, a stomačić se već nazire - počela je priču Biljana.

- Kada sam tokom prve trudnoće bila u četvtom mesecu, bilo je neuporedivo teže nego sada zaključiti da će uskoro stići beba. Mislim da se tek sada vraćam u normalu, jer sam tokom prva tri meseca imala jake mučnine, a bio je izražen i veliki gubitak energije. To je, zaista, bilo drugo stanje. Sada mi se, konačno, vraća energija, pa počinjem da se osećam uobičajeno. Ovog puta je mnogo toga drugačije neko kad je Emili, pre šest godina, trebalo da dođe na svet. Uostalom, nije to baš kratak period - rekle je Biljana za Pink.

Janko i Biljana Tipsarevic

Janko i Biljana Tipsarevic, Foto: Instagram/tipsarevicjanko

Kreatorka otkriva da njena i Jankova ćerka Emili jedva čeka bebu, ali da priželjkuje sestru.

- Emili jedva čeka da dobijemo bebu i stalno priča da će je čuvati i pomagati mi. Išla je, čak, sa mnom kod lekara, a i pravi crteže za bebu. Misli da će stići devojčica, verovatno zato što to želi, budući da moja sestra ima sina, a i drugi je na putu. Emili mnogo voli brata, što je i logično, jer smo porodično jako vezani. Njih dvoje se divno druže, ali kad je čula da će dobiti još jednog brata, verovatno je zaključila da će biti u prevelikoj manjini, pa je "poručila" sestru, a mi još uvek nismo dobili odgovor na pitanje - kog pola je beba. Emili je nesebično dete, koje sve želi da deli sa drugima. Verujem da će tako i ostati, a Janko i ja ćemo poraditi na tome da shvati da ljubav, kad se deli, ne postaje manja, naprotiv - zaključila je Biljana.

Video: Trudna Seka Aleksić objavila snimak i pokazala kako je beba šutira

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima