• 25

"Briga me za Severinu! Odlučila je da bude majka, a šta će kad joj dete vidi film?!"

- Najžalije mi je tog deteta, što će to dete kad tada snositi ogromne posledice - kaže Ruška

  • 25

Ruška Jakić (81) gostovala je u jutarnjem programu televizije Pink, gde je bez dlake na jeziku iznela svoj stav na temu Severine Kojić (47) i oduzimanja starateljstva nad sinom Aleksandrom (7,5).

Kako Ruška kaže, smatra da je pevačica prekršila određena pravila, te da joj je upravo zbog toga "oduzeto" dete.

- Upoznata sam sa njenim slučajem iz novina. Ne dao Bog da se to dogodilo u Beogradu. Hrvatska se ponaša po zakonu, a ja ne znam zbog čega je doneta ta odluka. Verovatno je ona prekršila neka pravila. Ja sam majka, a jedino što hoću da kažem, je da bi se stvorilo dete, potrebni su mama i tata. Ja sam srećno tri puta razvedena, imam divnu ćerku i nikada ništa ružno nisam rekla protiv njenog oca - kaže Ruška.

- Najžalije mi je tog deteta, što će to dete kad tada snositi ogromne posledice. Već ih nosi. Anu sam upoznala sa ocem kada je imala 15 godina, ja sam mu zakucala na vrata, a razveli smo se kada je imala 2 meseca. Baš me briga za Severinu, govorim samo o detetu. Cela estrada je na njenoj strani. Ako je već odlučila da bude majka, šta će to dete kada vidi njen porno film? - zapitala se Jakićeva.

Video: Severina: Želim dete!

(Telegraf.rs)

Komentari

  • prazilukovic

    Noc vestica jos traje !!

  • Max

    Cim sam u prvom delu teksta procitao ko je i na kojoj televiziji gostovao, sve mi je bilo jasno. Ali sam ipak procitao do kraja, zanimalo me dokle ide ljudska glupost. Bolje da nisam.

  • Тодорић

    Мени је лепше да гледам Северину,него Вас,плашите ме...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima