• 9

Zavirite iza kamera: Voditelji Pinka prvi put otvaraju vrata informativne redakcije!

- Trudimo se da damo svoj maksimum i to daje velike rezultate - zadovoljno nam je rekla Dajana

  • 9

Dajana Paunović (31) i Nemanja Velikić (34) dvojac je koji gledaoci obožavaju, i sa kojim se u rane jutarnje časove bude. Nasmejani, kakvi su i kada ih gledate preko malih ekrana, i nas su dočekali na televiziji Pink, gde su prvi put pokazali kako to sve izgleda iza kamera.

Kako kažu, njima nije teško da se bude u zoru, jer svoj posao obožavaju.

- Svi me pitaju kako je moguće da ustajem u pola 4 ujutru, u četiri... Meni sat zvoni u 3 i 20, kad to kažem tek onda budu u čudu. (smeh) Mi uspevamo da budemo dobro raspoloženi, imamo lepu ekipu sa kojom sarađujemo, gledamo i trudimo se da uvek budemo dobro pripremljeni. Nekada se, naravno, desi da i mi budemo neispavani. Čak i kada sve imamo pripremljeno, nekada jednostavno ne možemo da damo 100 posto sebe, jer smo iz nekog razloga umorni - počela je šarmantna Dajana.

Dajana Paunović, Nemanja Velikić

Dajana i Nemanja, Printskrin: Telegraf TV

- Partijanje, partijanje! - ubacio se sa osmehom Nemanja.

- Dešava se svašta, ali trudimo se da damo svoj maksimum i to daje velike rezultate. Mi to vidimo ponedeljkom, kada nam stigne rejting - zadovoljno kaže voditeljka.

- Ako mene pitaš, mislim da je razlog za sreću i osmeh u nama samima. Što se mene tiče, to je moj zaista ispunjen privatni život i, kada se ujutru probudim, znam da idem na posao koji jako volim, za koji sam dao svoju mladost, u koji sam mnogo toga uložio. Onda osmeh ne može da izostane - kaže nam Nemanja.

Dajana Paunović, Nemanja Velikić

Dajana Paunović i Nemanja Velikić, Printskrin: Telegraf TV

Zašto je Dajana ta koja uvek ujutru skuva kafu, u čemu se voditelji razlikuju, postoji li nešto što im ne leži kod onog drugog, ko nam je "upao" u kadar i razmišljaju li o novom projektu, pogledajte u videu na početku teksta.

(D.J. - I.C.)

Komentari

  • Galeb

    Osim vesti, svitanja i jutarnjeg programa ništa drugo na Pinku i ne gledam.

  • Ana

    Svitanje je super i odlicni voditelji

  • Tole

    Bas su dobar tandem nekako idu jedno uz drugo

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima