≫ 

"To će mi ostati rana na srcu": Ksenija Pajčin dva dana pred smrt poslala poruku Dragani Mirković

- Ostalo mi je to kao da je nešto trebalo da uradim za nju... - rekla je Dragana

  • 9
Ksenija Pajčin, Dragana Mirković Printskrin: Youtube/dmsattv, Foto: Telegraf

Pokojna pevačica Ksenija Pajčin tragično je nastradala pre devet godina kada ju je ubio njen tadašnji dečko Filip Kapisoda, a samo dva dana pred tragediju pevačica je imala važnu poruku za koleginicu Draganu Mirković.

Poznatao je već da je su Dragana i Ksenija bile prijateljice, a pevačica i danas voli da se kroz lepe reči priseti svoje pokojne koleginice.

- To je bila jedna preslatka i najlepša devojčica, imala je 15 godina kad je počela da sarađuje sa mnom, kada je počela da igra u grupi. Ja nikada nisam videla lepšu devojčicu i dan danas - rekla je Dragana.

Dragana Mirković i Ksenija Pajčin Ksenija se pojavila u Draganinom spotu, Printskrin: Youtube/DraganaMirkovicDM

Dva dana pre tragične smrti Ksenija je gostovala na televiziji "DM Sat", a Dragana je otkrila da je ono što se tada desilo ostavilo veliku ranu na njenom srcu.

- Dva dana pre nego što je tragično preminula imala je emisiju kod nas na televiziji. Tada je rekla mom voditelju: "Molim te, reci Dragani da me pozove, imam nešto jako važno da joj kažem". On mi nije rekao tog dana, nije mi rekao ni sutradan, kada me je nazvao, rekao mi je da smo je izgubili. Ja nikad neću saznati šta je važno imala da mi kaže. Ostalo mi je to kao da je nešto trebalo da uradim za nju, ne znam šta je bilo. To će mi ostati rana na srcu definitivno - rekla je Dragana.

Kompletan razgovor sa Draganom pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    1. decembar 2019 | 21:24

    Dragana.. ohladi se malo.. samo dodješ pred novu godinu i ne izlaziš iz medija. Sada si se setila da je nešto htela da ti kaze... Pa kada si toliko bila dobra sa njom zašto nije imala tvoj broj tel.nego je morala da poručuje preko nekog , a taj neko zaboravio da ti kaže... i ti si sigurna da si morala nešto da joj pomogneš... svašta!

  • Steel

    2. decembar 2019 | 01:01

    Dokle vise o Kseniji? Kao da je bila neka zvezda, bila je samo pevacica bez talenta tj igracica. Pisite npr o Sonji Savic i ljudima koji su to zasluzili i imali neki talenat, a ne koji su bili poznati samo po aferama i muskarcima kao ona.

  • Тодорић

    2. decembar 2019 | 08:57

    Зли коментари злих људи који не опраштају успех,квалитет и срећу.Драгана је једна,честита,драга,нормална и културна особа.ЖЕНА у најлепшем,комплетном облику.И можете да је мрзите колико хоћете,она је оно што Ви мрзитељи никада нећете бити,УСПЕШНА ЖЕНА.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA