• 33

Luka Jović i Sofija Milošević raskinuli: Fudbaler potvrdio da više ne ljubi manekenku

- Snalazim se po kući, sam sam već duži period - rekao je Luka

  • 33

Fudbaler Real Madrida Luka Jović otkrio je da nije u vezi sa manekenkom Sofijom Milošević sa kojom je letos imao tromesečnu ljubavnu romansu.

Najskuplji srpski fudbaler u emisiji "Lično, nezvanično" na TV Prva rekao je da nema devojku i  da vreme u Španiji provodi sa porodicom i svojim drugovima.

- Snalazim se po kući, sam sam već duži period. Devojku nemam, tu su mi porodica i drugari u Španiji. Sestra je bila tu do prošle nedelje, a mama i tata su došli kada sam i ja došao, nemaju toliko vremena da budu ovde, oni rade, sestra studira... Bila je tu i bivša devojka Anđela s kojom imam korektan odnos zbog sina Davida -  rekao je Luka.

Sofija je potvrdila vezu sa Lukom, kao i da je zaljubljena u fnjega, a zbog njenog eksponiranja njihove veze u javnosti, navodno su raskinuli.

Sofija Milošević

Sofija Milošević, Foto: Marko Jovanović

- Zaljubljena sam. Ja sam jedno veliko dete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto - detinju iskrenost. Deca u nama su se prepoznala. Optužili su me da sam mu rasturili brak, iako on nikada nije bio oženjen. Najvažnije je da nas dvoje znamo istinu i da smo srećni zajedno - rekla je Sofija svojevremeno za Hello.

Video: Mislim da mu treba dosta živaca za mene: Šta Sofija Milošević ima da poruči muškarcu kojem se sviđa

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima