≫ 

Luka Jović i Sofija Milošević raskinuli: Fudbaler potvrdio da više ne ljubi manekenku

- Snalazim se po kući, sam sam već duži period - rekao je Luka

  • 33
Luka Jović, Sofija Milošević Foto: MN Press, A. Nalbantjan

Fudbaler Real Madrida Luka Jović otkrio je da nije u vezi sa manekenkom Sofijom Milošević sa kojom je letos imao tromesečnu ljubavnu romansu.

Najskuplji srpski fudbaler u emisiji "Lično, nezvanično" na TV Prva rekao je da nema devojku i  da vreme u Španiji provodi sa porodicom i svojim drugovima.

- Snalazim se po kući, sam sam već duži period. Devojku nemam, tu su mi porodica i drugari u Španiji. Sestra je bila tu do prošle nedelje, a mama i tata su došli kada sam i ja došao, nemaju toliko vremena da budu ovde, oni rade, sestra studira... Bila je tu i bivša devojka Anđela s kojom imam korektan odnos zbog sina Davida -  rekao je Luka.

Sofija je potvrdila vezu sa Lukom, kao i da je zaljubljena u fnjega, a zbog njenog eksponiranja njihove veze u javnosti, navodno su raskinuli.

Sofija Milošević Sofija Milošević, Foto: Marko Jovanović

- Zaljubljena sam. Ja sam jedno veliko dete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto - detinju iskrenost. Deca u nama su se prepoznala. Optužili su me da sam mu rasturili brak, iako on nikada nije bio oženjen. Najvažnije je da nas dvoje znamo istinu i da smo srećni zajedno - rekla je Sofija svojevremeno za Hello.

Video: Mislim da mu treba dosta živaca za mene: Šta Sofija Milošević ima da poruči muškarcu kojem se sviđa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    1. decembar 2019 | 23:29

    Zanimanje kondicioni trener fudbalera.Sofija Milosevic😂😂😂😂😂😂

  • B

    1. decembar 2019 | 23:35

    Neka... Ona je dobila sta je zelela.. A to je predstavljanje sa "bivsa devojka Luke Jovica...", sto ce njoj svakako da imponuje.

  • Nikola

    1. decembar 2019 | 23:51

    Sad ce da zabije i na terenu nesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA