"Ne zameram im pare, ali to što su brljali po mojoj ćerki... To im ne opraštam"

- Pa ima tako ljudi, koji vole malo da čačkaju u bližoj okolini, a  jedan od tih je Acika. On voli nije to njemu prvi put, on voli da čačka tako oko drugara nešto i uspeva mu vidiš - otkrio je Željko

  • 4
Željko Šašić, Aca Lukas, Sonja Printskrin: Youtube/Glamur TV HAPPY, Foto: Telegraf

Pevač Željko Šašić (50) otvorio je dušu i otkrio detalje nekada najpoznatijeg ljubavnog trougla koji su činili on, njegova bivša žena Sonja Vuksanović (43) i bivši drug Aca Lukas (51).

Nakon razvoda od Šašica, Sonja je započela ljubavnu vezu sa Acom Lukom, koji je do tada bio dobar Željkov drug što je dovelo do njihove velike svađe i javnog prepucavanja preko medija.

- Još pre samog razvoda sa raznih strana su dolazile glasine da smo u lošim odnosima a mi tome nismo pridavali značaj. Ali onda smo bili sigurni da nam se razlikuju pogledi na svet i stavili smo tačku -  započeo je Željko.

Željko Šašić Željko Šašić otvorio dušu Printskrin: Youtube/ Glamur TV HAPPY

Vrlo brzo nakon razvoda za Šašića je usledio pravi šok, kada je otkrio ko je novi izabranik njegove bivše žene. Željko je otkrio kako se osećao kada je saznao da je njegov do tada dobar drug Lukas, novi muškarac u Sonjinom životu.

- Nije mi bilo teško, bilo mi je odvratno, a to je isto valjda teško. Dovoljno je prošlo vremena nakon razvoda da je svako mogao da sebi izabere svog partnera, tako da bih verovatno sve prihavatio, ali dobro ovo je baš bilo ciljano. Žene znaju to da naprave tako, a nažalost ima kolega koji to podržavaju tako da mislim da su se baš dobro pronašli. Žao mi je što nisu uspeli - ispričao je Šašić.

Aca Lukas, Sonja Vuksanović Aca i Sonja su danas takođe razvedeni Foto: Instagram/sonjavu

Šašić je otkrio i da njegovom bivšem prijatelju Aci Lukasu nije bilo strano da zavodi žene svojih drugara.

- Pa ima tako ljudi, koji vole malo da čačkaju u bližoj okolini, a  jedan od tih je Acika. On voli nije to njemu prvi put, on voli da čačka tako oko drugara nešto i uspeva mu vidiš - otkrio je Željko.

Pevač je na kraju oktrio da je Lukasu i Sonji oprostio sve, ali to što su hteli da pokvare odnos između njega i ćerke Sofije im nikad ne može oprostiti.

Koncert Lepe Brene Sofija Šašić Foto: Nikola Tomić

Ne zameram im ni pare, ni to što su oni bili u braku, čak ni  to što su živeli u mom stanu, ali to što su brljali po Sofiji - to im ne opraštam. Najteži period u životu bio mi je kad sam imao prekid komunikacije sa Sofijom, jer nisam čovek kog materijalne stvari mogu da dotuku. Kad ti neko napravi neku priču koja je malo dublja i meni bitnija, e to mi je odvratno - ispričao je Šašić.

Željko je na kraju ispričao da je danas u dobrim odnosima sa svojim ćerkom.

-Želeo sam samo da sa Sofijom provedem što više vremena, da ona ima svoje aktivnosti i da se družimo što više da bi usvojila neke moje sisteme vrednosti što je bilo jako teško nasuprot ove druge strane, ali dobro ona zna kakav sam ja, ja sam joj otac ima moje krvi, pa ako je nešto od toga ostalo u njoj a verujem da jeste biće joj korisno -otkrio je Željko u emisiji "Glamur specijal".

Video: Katarina Lazić, verenica Željka Šašića, dolazi u sud zbog napada Sonje Vuksanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ne lupajte

    3. decembar 2019 | 10:36

    Taj isti Zeljko je vodio malu u skolu za talente,cekao je da zavrsi i cimao se oko nje.Nju nikad nisam videla da je dovodi,a on je to radio redovno dok je mala isla tamo. Radila sam davno tamo i mogu da vam kazem da je divan covek. Jako odmeren i kulturan. Kao majka devojcice ne mogu da razumem njegovu bivsu zenu koja je toliko maloumna da namece detetu onog Smrkasa,kad dete ima dobrog oca. Jedno je da je on kreten i da ga nije briga,ali u ovom slucaju nije tako. Steta sto se razvela od Lukasa,bas su par. Kiceraj i jos svasta nesto.

  • ...

    2. decembar 2019 | 18:41

    Šta napriča

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA