• 24

Milan Popović: Igor mi je pred detetom pretio i vređao me, zaštitiću sina od divljačkog ponašanja

- Imam nameru da tražim zaštitu od takvog divljačkog ponašanja - kaže Milan

  • 24

Izvesno je da će Milan Popović (54) protiv Igora Kojića (32) podneti prijavu, nakon verbalnog incidenta koji se dogodio u četvrtak, 28. novembra.

Naime, Igor je sa Severinom (47) došao do Milanove kuće kako bi ocu bilo predato dete, sin Aleksandar (7,5), a na pitanje da li je istina da ga je tom prilikom Igor vređao i pretio mu, Popović je potvrdno odgovorio.

- Da, istina je i imam nameru da tražim zaštitu od takvog divljačkog ponašanja, posebno što se sve događalo pred detetom - rekao je Milan za Srpski telegraf.

Milan Popović, srpski kralj bakra

Milan Popović, Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Milan je rekao i da Severina godinama ne razgovara sa njim, čak ni pred detetom, što bi bilo korisno upravo zbog deteta.

U interesu deteta je da roditelji komuniciraju. Ako pratite savete stručnjaka, ta minimalna komunikacija rastavljenih roditelja prilikom primopredaje je najveća sreća za decu čiji su roditelji rastavljeni. I naravno da ću ja podsticati i truditi se da uspostavim makar tu minimalnu komunikaciju kada smo mi kao oba roditelja u tom trenutku pored našeg deteta. Na Severini je da to prihvati ili ne prihvati, do sada nije prihvatila i nadam se da će se to promeniti uskoro jer će to učiniti naše dete srećnim - rekao je Milan za Blic.

VIDEO: Jelena Karleuša o vršnjačkom nasilju: "Nijedno dete nije rođeno zlo"

(Telegraf.rs)

Komentari

  • YYY

    Obojica nemate mozga kad ste oženili glumicu.

  • MK

    Podrška za Milana!

  • Aca

    Bolje bi mu bilo ovom malom Kebici da cuti da se Milan ne iznervira i uzme ga od Kebe...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima