Luna se oglasila nakon priče da su Marko Miljković i Dragana Mitar imali seks u "Zadruzi 2"

Ovu priču podgrejala je Marijana Zonjić

  • 34
Luna Đogani, Marko Miljković, Dragana Mitar Foto: A. Nalbantjan, Nikola Tomić

Nakon što je Marijana Zonjić u žestokoj raspravi sa Draganom Mitar raskrinkala seks aferu koju je Mitar imala sa Markom Miljkovićem u prošloj sezoni Zadruge, oglasila se i Luna Đogani i dala svoj komentar.

Naime, zadrugarke su opasno zaratile nakon što je Marijana optužila Draganu da je bila ljubavnica Pavla Jovanovića, kao i da je upravo ona kriva za raspad braka "Gospodina torte".

Posle razmene niza uvreda Marijana je pomenula i priču koja je opšte poznata još iz prošle sezone, a reč je o famoznom seksu Marka Miljkovića i Dragane Mitar iza zavese.

Luna, Marko i Dragana Dragana Mitar, Luna i Marko bili su akteri priče o seks aferi u prošloj "Zadruzi" Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Mogla si da opereš svoje g*vnave gaće. Vadi lik g*vnave gaćice i kaže da je izjebao Draganu iza zavese - otkrila je Zonjić.

Nakon ovih priča, naša redakcija kontaktirala je sadašnju Markovu devojku Lunu Đogani koja je kratko rekla.

- Ma iskreno ne pratim Zadrugu, jer nemam vremena za to imam mnogo pametnija posla. Stvarno me ne zanima ko se sa kim, nemam komentar na to - kratko je rekla Luna za Telegraf JETSET.

Video: Luna urla na Marka u hotelu, trese se Sarajevo (PUSTITI ZVUK)

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    2. decembar 2019 | 20:37

    Bravo Lunci,gledaj svoja posla i uzivaj,ne osvrci se ni na svingere ni na polu svet.

  • Hana

    2. decembar 2019 | 21:00

    Sta i da jeste. Tada Luna i Marko nisu bili zajedno. Boli Lunu uvo.

  • Mrđa

    2. decembar 2019 | 21:43

    Mislim da Marko nije kresnuo Draganu, a ako jeste -neka je. Klasična ovca. Ova Zonjićka što priča o tome neće do kraja života prežalit što mu i ona nije došla na red, a malo joj je falilo. Nije Marko stigao, a ona suze lila. Maja će i u 155-oj zadruzi da priča o Marku Miljkoviću, sve dok joj zubi ne poispadaju. Luna s tim svim nema veze jer je sve te ovce Marko šišao pre nje. Ovce i služe za šišanje. Ošišaš jednu uzimaš na tretman drugu i tako redom. Tako to ide s ovcama. Sa devojkama, već drugačije. Šta je sporno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA