≫ 

Suđenje prekinuto, lekari ga hitno pregledali! Zdravstveno stanje Bokija 13 opasno po život

Ispijen i bled u faci sa podočnjacima pojavio se Boki u sudnici

  • 5
Boki 13 Printskirn: Youtube/Televizija 24

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, zatražio je da se odloži prvo saslušanje u vezi sa aferom "Reket", jer je rekao da je bio nesvestan, neodgovoran. Pored toga Bojan je danas zatražio i medicinsku pomoć toko saslušanja jer je povraćao deset puta od jutros.

Jovanovski se od 15. jula nalazi iza rešetaka u istražnom zatvoru u Skoplju, a njegovo stanje je sve lošije. Naime, on je danas tokom saslušanja zatražio i medicinsku pomoć, jer je povraća deset puta od jutros.

- Želim aktivno da učestvujem u suđenju, ali jednostavno nisam u mogućnosti - rekao je Boki 13 na poslednjem suđenju.

Boki 13 Boki 13 u vidno lošem stanju Printskirn: Youtube/Televizija 24

Nakon što je zatražio pomoć, saslušanje je prekinuto na pola sata kako bi se Jovanovskom ukazala potrebna medicinska pomoć.

U sudu je dokumente predao i zatvorski lekar koji je utvrdio da Jovanovski stalno povraća, oseća napetost i vrtoglavicu, a u dva navrata je utvrđeno da mu je stanje opasno po život.

O zdravstvenom stanju vog klijenta oglasio se i Bokijev advokat, Saška Dukoskog, koji se obratio medijima u Makedoniji, i rekao da Jovanovskom pritvor jako teško pada.

Ne želim da ostavljam utisak da odlažemo suđenje, ali evo kako taj čovek izgleda. Njegovo lečenje je obustavljeno i nije tačno da mu se pruža bilo koja terapija - rekao je Bokijev advokat.

Kako je Boki izgledao na saslušanju pogledajte u nastavku teksta:

Podsetimo, makedonska policija pre nekoliko meseci uhapsila je Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal. Jovanovski je tada zadržan na graničnom prelazu sa Grčkom "Bogorodica". Boki 13 osumnjičen je za milionsku iznudu u Skoplju, a deo od milion i po, koliko je iznudio od tamošnjeg biznismena, dobio je u skupocenoj torbi "Luj Viton".

Video: Hapšenje specijalne tužiteljke Severne Makedonije Katice Janeve zbog afere Reket

(Telegraf.rs/Tocka.com.mk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kobajagi

    5. decembar 2019 | 03:15

    Jel hteo život ko sa filma I firmiramu garderobu ? Jel promovisao ovde po rijalitima blud , nemoral I Jel bio drzak I zloban? E pa sad Boki moj ,kad se petljas de ti nije mesto ,svaki dan ti Srecan ko broj 13

  • Bolest

    7. decembar 2019 | 13:59

    Ili je ovo gluma ili je bolestan, bas deluje kao ili bivsi narkoman ili da ima ne daj Boze Sidu, ili ga neko truje mozda da ne dozivi sudjenje da ne otkrije nekog glavnog i jaceg.

  • qqqqqqq

    6. decembar 2019 | 13:18

    Samo neka putuje......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA