≫ 

"Zakopčaj se, kako te nije sramota!" Sanja posle 20 godina ispričala zašto je otišla sa RTS-a

  • 10
Sanja Marinković Printskrin: Youtube/Zenska Tv

Sanja Marinković (45) ispričala je zbog čega je pre 20 godina napustila Radio-televiziju Srbije, naglasivši da se ne kaje i da smatra da je to najbolja odluka koju je u životu donela.

- Bila sam voditelj Jutarnjeg programa 4 godine. Odmah sam postala spiker, posle 3 meseca, čitala sam vesti i bila novinar, a ubrzo i voditelj. Napustila sam RTS zato što su međuljudski odnosi bili takvi da ja tu nisam više mogla da se razvijam kao ličnost i mislim da je to bio najbolji potez koji sam uradila u životu - počela je Sanja.

- Sa RTS-a sam otišla jer sam ja tada vodila Jutarnji program, a tada, nažalost, nisu bili urednici koji su kanije prepoznavali neke moje kvalitete. Govorili su mi ključnu jednu stvar, a to je da se ne smejem. Govorili su mi "Kako te nije sramota da poželiš dobro jutro naciji sa osmehom na licu?!". To je bila rečenica koju sam tada dobijala, od tadašnjeg urednika - nastavila je Sanja.

Sanja Marinković Sanja Marinković na RTS-u, Printskrin: Youtube/Tv Arhiva

- Čak sam imala situaciju da sam vodila Jutarnji program i imala sam, ovako, ciklama sako i crnu majicu nepravilnog otvora. Sećam se te žene, koja i dan danas tamo radi, koja je sišla i rekla meni: "Brzo se zakopčaj, kako te nije sramota tako sa tim dekolteom?!". A,gde možeš dekolte da imaš na sakou, kako ćeš? Tad sam imala 24 godine, 25... Mladost ti sama po sebi daje da zračiš, ne moraš ni mnogo da se smeješ, a ja sam po prirodi tako, uvek, vesela i meni je bilo normalno da, kada ustanem ujutru, kažem lepo "Dobro jutro", a oni su rekli "kako si smela da se smeješ!". Tako je to trajalo, svako jutro, dva i po sata... Pa "što si ovako sela, što si ovo izgovorila, kako smeš tako da mašeš rukama..." Sve što ja nisam morala sam da pokazujem i da glumim. Ali, mnogo toga sam tamo i naučila- rekla je Sanja.

VIDEO: Sanja Marinković direktna: Muškarce zanimaju samo seks i novac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tt

    4. decembar 2019 | 12:54

    To samo znaci da su na RTSu bili u pravu i da su imali kriterijume. Imali ...1

  • Sele

    4. decembar 2019 | 12:50

    E na Pinku si se pokazala, svojom cikom i vikom, pa normalno je da se na nacionalnoj televiziji zna norma ponašanja

  • Srećko

    4. decembar 2019 | 12:43

    Evo i sad te svi molimo da se ne smejes

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA