• 35

U braku su 19 godina, rodila mu je 5 dece: Pogledajte kako izgleda žena Nebojše Dugalića

Par je specifičan i po tome što im deca nose divna imena koja su na ovim prostorima retkost:  Jana, Vidan, Bogdana, Kalin i Ilina

  • 35

Nebojša Dugalić (49) 2000. godine oženio se lepom Draganom (48), koja se zbog podizanja dece pozdravila sa glumačkom karijerom.

Dragana je u braku sa Nebojšom rodila petoro dece, čime su postali glumački par u Srbiji koji ima najviše naslednika.

Par je specifičan i po tome što im deca nose divna imena koja su na ovim prostorima retkost:  Jana, Vidan, Bogdana, Kalin i Ilina.

Kalin je muška varijanta ženskog imena Kalina, slavenskog je porekla, gde je naziv ukrasne biljke uzet za lično ime.

Nebojša Dugalić

Nebojša Dugalić, Foto: Marko Jovanović

Nebojša je u jednom intervjuu iskreno rekao da deca ponekad vaspitavaju njega.

- Oni mene svaki dan preslišavaju (smeh). Nedavno je treći naš sin napravio neki lom po kući i supruga je viknula na njega i zapretila mu oštrijim tonom da neće izaći napolje ako ne pokupi sve što je rasturio, a on se okrenuo istog trenutka i rekao joj: "Sad mi to isto reci ali lepo, kako smo se dogovorili". Šta čovek da uradi nego da posluša? Jednom je isto bio nevaljao, to se ponavljalo više puta i ja ga pitam: "Zašto si to uradio, kolko puta sam ti rekao da to ne radiš", a on je rekao: "Ne znam, valjda su deca takva" - ispričao je Nebojša.

Glumac se nedavno u javnosti pojavio sa Draganom, na premijeri filma Gordana Kičića "Realna priča".

Evo kako Dragana izgleda:

Dragana i Nebojša Dugalić

Dragana i Nebojša, Foto: ATA Images

Nebojša je nedavno, u velikom intervjuu za Telegraf.rs, priznao da je razmišljao da ostavi glumu.

Vrlo često sam se pitao o tome i vrlo često sam padao u iskušenja, da mislim da bih voleo da se bavim nekim običnijim stvarima. Da gajim neku svoju baštu i da se sklonim od svega. Mislim da je to nekako i normalno, da je u prirodi čoveka da se sa godinama, kako čovek sazreva i raste, menjaju i njegovi apetiti, menjaju zahtevi prema sebi i prema onome što radi. Taj odnos između toga šta mi zahtevamo, šta očekujemo od svojih bavljenja različitim poslovima i ono što nam se nudi, vrlo često je u raskoraku, i to što bismo želeli ne odgovara onome što jeste neka ponuda situacije, okolnosti. Nekad u tom raskoraku bude velikih nesrazmera i čini se da zadugo ništa neće imati smisla. Mislim da se to događa uvek i da čovek samo treba da nauči da dovoljno bude strpljiv. Onda će se stvari otvoriti saglasno nekoj njegovoj unutrašnjoj zrelosti - kazao nam je Dugalić.

Dragana i Nebojša Dugalić

Dragana i Nebojša, Foto: ATA Images

VIDEO: Nebojša Dugalić o Glogovcu, pogrešno protumačenom odlasku iz Srbije, "vezama" sa BIA

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Masa

    Trenutno najbolji frajer na nasoj glumackoj sceni, a i zena prava lepotica sa48, a samo mogu da zamislim kako je izgledala sa 20 . Kapa dole za oboje.

  • Dejan

    Bravoooo!

  • iFox

    Ali "slavenskog porekla"?!?!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima