• 5

Hrvatska pevačica o Sotoni: "Izgovorila sam "Hrista, Hrista, Hrista" i Bog me je spasao"

Hrvatska pevačica prepričala vantelesno iskustvo koje je doživela dok je živela u Moskvi

  • 5

Nika Antolos (30), pevačica i bivša članica grupe "Feminem" je svojim pratiocima na društvenim mrežama je prepričala vantelesno iskustvo koje je doživela dok je živela u Moskvi. Objavila je video u kojem prepričava svedočanstvo trenutka u kom joj se obratio Bog.

- Krenulo je od loših stvari, od napada. Oni koji znaju što je napad, ne moram puno da im objašnjavam, oni koji ne znaju - to su fizički osetljivi pokušaji zastrašivanja Sotone, Lucifera, đavola, kako hoćete. Krenulo je ružnim snovima još od detinjstva - započela je Nika ispovest.

Video je kratko svedočanstvo, skup nekih događaja u njenom životu u kojima se proslavljao Isus, dok ju je napadao ovaj drugi.

Nika Antolos

Nika Antolos; Printscreen/Instagram

- Sve u svemu, govorim sve tačno tako kako je bilo i sve što jeste. A to je na kraju i jedino bitno - napisala je Nika u opisu videa, a onda počela da objašnjava.

Opisala je da jedne noći u Moskvi nije mogla da spava, pa se molila Bogu, a on joj se on obratio u glavi. Kad je nakon toga krenula na spavanje, dogodilo se nešto zastrašujuće.

- Sela sam na krevet, počela da se pokrivam i u tom momentu mi se apsolutno celo telo paralizovalo. Nisam spavala, nisam sanjala, ništa mi nije bilo jasno. Svuda oko mene je bilo plavo svetlo i zvuk milijardu fenova ili ventilatora. I dva odvratna lika s moje desne strane koji nisu ni gledali u mene, ali sam znala da čekaju. I u tom momentu sam se pitala šta čekaju, šta će se desiti. Čekali su da izađem napolje. U tom trenutku su moja stopala bila u mojim kolenima, izlazila sam kroz glavu, kao da rukavicu skidaš, gledala sam svoje telo odozgo - ispričala je.

Nika Antolos

Nika Antolos; Printscreen/Instagram

Tvrdi kako joj je kroz glavu prošla misao "Ako te sada izvuku - gotova si!" pa je u tom trenutku u sebi izgovorila "Hrista, Hrista, Hrista!". Kada je treći put izgovorila "Hrista", sve je nestalo i ponovno je mogla da se pomera.

- Doživela slično. Što si Bogu bliže, to te onaj drugi više napada! Ali nema straha jer naš Bog, On je divan Bog! - napisala je jedna žena u komentarima.

- Prekrasno Nika i hvala. Apsolutno se saosećam s tobom. Bog je silan Bog - napisala je druga žena.

- Hvala ti draga Nika na iskrenosti i svedočanstvu! Želim ti svu sreću u životu - glasio je treći komentar.

- Lep pozdrav Nika! Svaka čast na videu i iskrenosti. U tvom videu sam prepoznala sebe, jer jako slična iskustva sam imala i ja u detinjstvu, a puno toga se događa i danas. Često sam sanjala neke stvari, i to bi se obistinilo. Od srca ti želim brzo ozdravljenje od "multiple", i neka te dragi Bog blagoslovi u svemu u budućnosti, i tebe i tvoju porodicu! - saosećala se sa njom jedna gledateljka.

Podsetimo, pevačica se bori se s teškom dijagnozom - obolela je od multiple skleroze, teške autoimune bolesti središnjeg nervnog sistema.

Pogledajte celo svedočenje ispod.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • majalena

    Promijeni dilera.

  • B.......

    Hristos je rekao da cemo imenom njegovim odgoniti zle duhove. Tako da ja verujem. Slava i hvala nasem Isusu Hristu za sve . . . .

  • febo

    Auu brate,mnogo los stof

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima