≫ 

Ćerka Branislava Lečića: Lakše mi pada ljubljenje sa ženama, nego sa nepoznatim muškarcima

Ana je imala provokativnu scenu u kojoj se u usta ljubila sa ćerkom Anice Dobre

  • 8

Glumica Ana Lečić, ćerka ostvarenog glumca Branislava Lečića, u seriji "Dug moru" je imala scenu poljupca sa koleginicom Minom Softić, posle čega je otkrila da joj je lakše da se poljubi sa ženom, nego sa nepoznatim muškarcima.

Lečićeva ćerka kaže da joj se otac ne meša u posao, ali da često ume da bude surov ako nešto zahteva kritiku.

- Ne meša se mnogo, ni ja u njegov posao, ni on u moj. Pričamo o svemu drugarski, a kad je loše on to naglasi. Često ume da bude strašan sud, nije slatkorečiv - rekla nam je Ana za Telegraf JETSET.

Ana Lečić

Ana Lečić, Foto: ATA Images

Budući da se bliže novogodišnji i božićni praznici, mlada glumica nam je takođe otkrila da je slučajno čula razgovor svojih roditelja prilikom kog je saznala da ne postoji Deda Mraz, što ju je neprijatno iznenadilo.

- Sećam se kada su me iznenadili i kada sam shvatila da ne postoji Deda Mraz, tada su me najviše iznenadili... Čula sam razgovor tate i mame u toaletu, ja sam slučajno prolazila: "Jao, kako da joj nabavimo tu lutku?", neku koju sam ja tražila. Rekoh, kako oni razmatraju da mi nabave za Novu godinu, kad Deda Mraz treba da razmišlja o tome. Onda mi se srušio svet kada sam shvatila da Deda Mraz ne postoji i da su to oni - ispričala je Lečićeva.

Dug moru

Poljubac Ane i Mine u seriji "Dug moru", Foto: Printskrin

Na kraju, pitali smo Anu da li joj je bilo neprijatno dok je snimala scene u seriji "Dug moru", u kojima se u usta ljubila sa Minom, inače ćerkom Anice Dobre.

- Nije mi bilo neprijatno. To smo nas dve baš pričale i pre scene. Pošto smo se upoznale tokom snimanja, jako se zbližile i postale dobre drugarice. Baš smo komentarisale: "Sad treba da ide ova scena. Je l' ti imaš tremu?", rekoh: "Nemam". Onda smo shvatile da ne postoji trema ni sa jede strane. Nekako je lakše palo, nego ovi poljupci sa muškarcima koje nismo poznavale. To je bilo drugarski, upoznale smo se ranije i to mi je mnogo značilo. Prošlo je onako glatko i uz puno smeha. Ispala je simpatična scena - zaključila je Lečićeva ćerka.

Kompletan razgovor sa Anom pogledajte na početku teksta.

(D. J)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA