• 43

Stefan Živojinović u vezi sa svastikom Veljka Ražnatovića!

Uveliko se priča o tome kako su Brenin sin i lepa Bojana u ljubavi već duže vreme

  • 43

Stefan Živojinović navodno je već četiri meseca u vezi sa Bojanom Rodić, inače sestrom Bogdane Rodić, koja je od pre dve nedelje supruga Veljka Ražnatovića.

- Upoznali su se još prošle zime na Kopaoniku, kada je Bojana bacila oko na Stefana i učinila prvi korak. Tad su samo razmenili brojeve telefona i započeli dopisivanje, koje je trajalo dugo. Tek su se letos dogovorili da se vide i od tada su zajedno - ispričao je izvor blizak Stefanu i Bojani.

- Bojana upravo zbog Stefana sve više vremena provodi u Beogradu. Nije zapostavila porodični biznis, pa često kombijem razvozi piliće od Titela do do pijace u Borči. To je Stefanu simpatično - izjavio je isti izvor.

Stefan Živojinović, Retoran Tri Tačke

Stefan Živojinović/Foto: Nikola Tomić

Stefan je, kako se piše, dobio pozivnicu za Veljkovu i Bogdaninu svadbu koja je bila 24. novembra, i tada je navodno trebalo da se sa Bojanom pojavi na tom slavlju. Međutim, tada je bio u Americi i sprečen da dođe na takozvanu svadbu decenije.

- Stefke je u odličnim odnosima sa Veljkom i Anastasijom, čije je pesme više puta javno hvalio. Veljko ga je pozvao na svadbu, ali je on tada bio u Americi. Bojana mu je sve vreme sa svadbe slala snimke, čak mu je rekla da su te noći neki Veljkovi drugovi pokušali da je osvoje. Oboje su se smejali tome, jer su sigurni u svoju ljubav. Osim toga, i Stefana često muvaju devojke na nastupima, pa mu Bojana nikad nije pravila ljubomorne scene - ispričao je izvor.

Bojana Rodić

Bojana Rodić/Foto: Nikola Tomić

Bojanina majka navodno nije želela da komentariše priče da je njena ćerka u ljubavi sa Stefanom.

- Ne mogu ništa da vam kažem o tome. Ne smem da dajem nikakve izjave, neću ni da potvrdim ni da demantujem - rekla je Danijela Rodić.

Video: Mlada i mladoženja se sreli, pa odmah pali u sevdah, evo šta se dešavalo kod Rodića

(Telegraf.rs / Star)

Komentari

  • Yele

    Novo zanimanje ! Sestra Cecine snajke ili Veljkova svastika... Opaaaa siri se krug, do skoro su bili samo Ceca i deca !

  • Hahaha

    Dve se uvalile kod poznatih sinova ,kome li ce ova treca cera da se uvali !?

  • Marija

    Tipovala ga 🤣

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima