≫ 

"5:37... Moram oprati kosu. On mi uvek kaže 'Mama, kako volim zaspati uz tvoju mirisnu kosu'..."

- Mislila sam da ima posebne moći znanja. Sad, kad sam majka, znam kako je znala. Jednostavno znaš - rekla je Severina, spomenuvši svoju majku

  • 22
Severina

Printskrin: Youtube/Hrvatska radiotelevizija

Sudskom odlukom mali Aleksandar Popović (7,5) odnedavno živi sa ocem, biznismenom Milanom Popovićem (54), a majka Severina Kojić (47) moći će da ga viđa dva puta nedeljno na 5 sati, kao i svakog drugog vikenda os subote ujutru do nedelje uveče.

Pevačica je, nakon otvorenog pisma koje je naišlo na osudu suda u kojem je sudska odluka doneta, za hrvatsku Gloriju napisala i tekst u kojem je prepričala kako se osećala prošle subote, kada je sin na dva dana dolazio kod nje.

Budim se, 5:37, subota je. Suprug mi kaže - spavaj još malo... Poljubim ga i kažem - a ne, moram oprati kosu, dolazi nam on... Aleksandar mi uvek kaže - mama, kako volim zaspati uz tvoju mirisnu kosu i zato jer si topla i meka... Sušim kosu i gledam se, a u ogledalu vidim ženu koja mi govori: "Osuši kosu, našminkaj se i obuci onu kućnu haljinu koju on voli". Dolazi ti on. Dolazi mi moj sin u 10 sati. I moje misli od pre se odednom rasprše jer on se pretvara u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u njega - napisala je Severina.

Severina sa sinom Aleksandrom

Bezgranična ljubav majke i sina (Severina i njen sina Aleksandar) Foto: Instagram/severina

Severina se prisetila i svog detinjstva, pa je svoj odnos sa sinom uporedila sa odnosom nje i njene majke.

- Zove me moja mama oko 7:15, i viče po dalmatinski - alooo, dolazim i ja iz Splita. Dolazi mi i mama, mojoj sreći nema kraja. Uvek je znala kad i na koji način je trebam. Kad je nije bilo kod kuće, mislila sam da je to onda kuća bez srca. Čudila sam se kako mi doda maramicu pre nego što kihnem, znala je kad ću se razboleti i po zvonu je znala koju sam ocenu dobila u školi. Mislila sam da ima posebne moći znanja. Sad, kad sam majka, znam kako je znala. Jednostavno znaš - ispričala je pevačica za Gloria.hr.

Video: Severina otkrila u Knjaževcu: Želim dete!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    5. decembar 2019 | 13:12

    Da si mislila na vreme nebi sada tako radila. A ovu patetiku što prodaješ narodu da te saljeva i da pljuje po Milanu to je dno. Bio sam na tvojoj strani i svašta napisao za Milana. A sada vidim da je čovek u pravu..

  • majalena

    5. decembar 2019 | 13:38

    Ljudi koji ovakve stvari objavljuju po drustvenim mrezama, u medijima, uglavnom skupljaju poene na patetiku.Dovoljno je da to dijete zna koliko ga voli.Al ako nije otislo u etar, ne broji se.

  • Sevka

    5. decembar 2019 | 14:07

    Pateticarka. Sazaljenje nema od naroda. Samoziva, pa dete ima i oca e sad sto je on tebe otkacio pa ti moras da peres kosu sabajle...tvoj problem. Ne mora ceo svet da zna sta se u kuci desava, jel. Samo na jahti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA