• 49

"Znate šta su Italijani rekli za naše devojke? Jako su lepe, šteta što su ku*ve!"

- Ne mora to Italijan da nam kaže, ja to vidim. A zašto? Pa muškarci to vole - rekao je Jezdić

  • 49

Glumac Nenad Jezdić (47) šokirao je sve kada je izjavio da Italijani za naše devojke kažu da su lepe, ali da je šteta, jer su obučene kao ku*ve. 

- Priča čovek danas, bila je ekskurzija, maturantska u Italiji, i znate šta su Italijani rekli za našu decu, srpsku? Za naše devojke? "Jako su lepe, šteta što su ku*ve! Obučene su kao ku*ve". Molim te napiši to. Ne mora to Italijan da nam kaže, ja to vidim. A zašto? Pa muškarci to vole. Navukli su se na jeftine i drečave plastične igračke - rekao je Jezdić za Noizz.

- Izvinjavam se, ali ja rakiju čuvam u hrastu i u prohromu - plastika je prevaziđena, a i otmenije je. Gde je tu život, gde je muškost, gde prilježnost, gde su materinski i očinski instikti nestali? U golom pupku, u pirsingu, "buši… buši… samo buši… ha-ha-ha-ha…", kaže onaj deda u filmu? - objasnio je Jezdić.

Glumac Nenad Jezdic

Nenad Jezdic, Foto: ATA Images

- To su rat i borba od malopre. Opšti rat. Žene i majke koje vode rat na svoj način. To su one majke, svete, one koje su čekale svoje muževe, svoje braniče i koje su produžile ovaj narod. Gde su sad te majke? Gde su sad i koje su to majke koje će svoju decu i sinove da vaspitaju? Kako mislimo mi da opstanemo? To je sveti rat, rat nad ratovima koji mi moramo da dobijemo.

(Telegraf.rs/Noizz)

Komentari

  • &

    Sve je tako ljudino i glumčino .👏

  • љиљана

    Копирамо 'трулеж'. Мислимо да је трава зеленија преко плота. Будимо своји, морални и поштени.

  • Boske100

    Baš tako, svaka je "splavarski uniformisana".

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima